Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport.gr | Τέλος οι Νέοι Εργοτέλη!

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Εργοτέλη με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν πάρει κάποιες αποφάσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάσουν το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Primesport.gr.

Η πτώση του Εργοτέλη στο τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, όπως αναμενόταν, επηρεάζει και τα θυγατρικά σωματεία που λειτουργούν εντός του Μαρτινέγκο.

Στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη μετά από πολλή σκέψη και συζητήσεις κατέληξαν στην αποχώρηση των Νέων Εργοτέλη από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ τουλάχιστον την φετινή σεζόν , κάτι το οποίο σημαίνει πως θα συνεχίσει κανονικά στην κατηγορία η ομάδα των Καναρίων.

Κατά συνέπεια όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, ο Εργοτέλης θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΗ, τα Κανάρια στην Α2 ΕΠΣΗ και το Μαρτινέγκο στην Β2 ΕΠΣΗ.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές των Νέων Εργοτέλη, αναμένεται να στελεχώσουν τόσο τα Κανάρια όσο και την πρώτη ομάδα, με τον Γιώργο Βλατά να έχει προβεί ήδη σε επιλογή 9-10 παικτών από την τέως πλέον του ομάδα.

Ωστόσο αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το τι θα γίνει με το κενό που θα αφήσουν οι Νέοι στον 1ο Όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ με την αποχώρηση τους από το πρωτάθλημα.

Θεωρητικά αυτή η εξέλιξη βολεύει την ΕΠΣΗ, αφού με την αποχώρηση των Νέων, το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου θα διεξαχθεί με 10 ομάδες και δεν θα υπάρξει ρεπό, παρ’ όλα αυτά θα κληθεί να διενεργήσει εκ νέου κλήρωση.