Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χωρίς Μπουζούκη-Στάικο αλλά με Πασαλίδη-Καμάου η αποστολή του ΟΦΗ στα Γιάννενα

Με επιστροφές και απουσίες θα ταξιδέψει το μεσημέρι του Σαββάτου για τα Γιάννενα ο ΟΦΗ, για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Οι επιστροφές αφορούν τους Πασαλίδη και Καμάου οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ενώ και ο Μπιφουμά ακολουθεί τους «ασπρόμαυρους» καθώς σήμερα προπονήθηκε κανονικά.

Εκτός έμειναν οι Φροίξος Γρίβας, Σωτηρίου, Σηφάκης, Γιοχού. Δεν μπήκε στην αποστολή ο Μπουζούκης ο οποίος ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα ενώ άτυχος ήταν ο Στάικος ο οποίος υπέστη διάστρεμμα. Φυσικά έμειναν εκτός και οι Νέιρα, Τσιλιανίδης οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (15/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους: Στίβενς, Μανδά, Λάρσον, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Μπαλογιάννη, Τοράρινσον, Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Περέα, Μπιφουμά, Τοράλ, Ντίκο, Γκερέρο, Ντουρμισάι, Τζου και Καμάου.

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Ο Thievy Bifouma προπονήθηκε κανονικά.

Ο Πασχάλης Στάικος υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα. Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Juan Neira ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Βασίλης Σηφάκης, Samuel Yohou, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια, στις οποίες βρίσκονται ξανά οι Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Bruce Kamau, ενόψει της  αυριανής (16/10) αναμέτρησης στα Γιάννενα συμπεριλήφθηκαν οι: Stevens, Μανδάς, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Mellado, Diousse, Perea, Bifouma, Toral, Dicko, Guerrero, Durmishaj, Dju, Kamau.