Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αλεξάνδρα Καρανικόλα: Μία δυνατή υποψηφιότητα με “άρωμα” διαιτησίας

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Μιχάλη Καραμαλάκη «Ηράκλειο η πόλη μας» θα είναι και η γνωστή πρώην διαιτητής, Αλεξάνδρα Καρανικόλα.

Έχοντας σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, η Αλεξάνδρα Καρανικόλα ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό τα τελευταία χρόνια, εργαζόμενη στην πολυεθνική εταιρία MTS Incoming, ως Contracting Manager, ενώ είναι σύζυγος του γνωστού σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της Κρήτης και όχι μόνο, Νίκου Κουσίδη, όποιος είχε επαγγελματική παρουσία σε Παναθηναϊκό, Άρη και ΟΦΗ, καθώς και σε πολλές άλλες ομάδες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ωστόσο πολλοί μπορεί να την γνωρίζουν μέσα από τα μπασκετικά παρκέ, όταν από τα 18 της χρόνια υπηρέτησε το άθλημα μέσα από τη διαιτησία και έγινε μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, εκτελώντας χρέη Γενικής Γραμματέως στο Διοικητικό Συμβούλιο του. Μετά από χρόνια αξιολογήσεων έφτασε στο σημείο να «σφυρίζει» στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας την Α2, αποτελώντας την 1η κρητικιά και παράλληλα 4η Ελληνίδα γυναίκα που καταφέρνει να συμπεριληφθεί στους πίνακες των διεθνών διαιτητών της FIBA, κάτι που προήλθε από μία μακρά, επίπονη διαδικασία, μολονότι έπρεπε να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Ουγγαρία & Πολωνία, ενώ υποβλήθηκε σε αγωνιστικά τεστ και σε γραπτές εξετάσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπάσκετ.

Αλεξάνδρα Καρανικόλα: Η Κρητικιά διαιτητής που κάνει επιτυχίες!

Η Αλεξάνδρα Καρανικόλα ξεχώρισε για το πείσμα και την εργατικότητα της, αφού με αυτά κατάφερε να πετύχει τους στόχους της, γεγονός που προκάλεσε και το ενδιαφέρον του Μιχάλη Καραμαλάκη, προκειμένου να θελήσει να την εντάξει στο ψηφοδέλτιο του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο.

Μία γυναίκα η οποία είναι σε θέση να προσφέρει πολλά για τον τόπο της, έχοντας ένα επιτυχημένο παρελθόν πίσω της και ένα μέλλον που διαγράφεται λαμπρό, καθώς έχει αποδειχθεί ικανή σε ό,τι έχει επιλέξει να φέρει εις πέρας μέχρι στιγμής.

Καρανικόλα