Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πικρή ήττα από την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις για την Κ17 του ΟΦΗ στην πρεμιέρα

Παρότι μέχρι το 90ο λεπτό προηγούνταν με 2-1 , η Κ17 του ΟΦΗ εντέλει υπέστη την ήττα με 2-3 από την ΑΕΚ η οποία με δύο γκολ στις καθυστερήσεις έφυγε νικήτρια από το ΒΑΚ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα του Θοδωρή Ελευθεριάδη, προηγήθηκε δις απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 στις καθυστερήσεις και να “κλέψει” τη νίκη μέσα από τα χέρια της Κ17 του ΟΦΗ.

Ο Παντερής ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΟΦΗ, για να έρθει ο Κολοκοτρώνης από την πλευρά της Ένωσης να ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Ο Μπεϊνάς έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Κ17 του ΟΦΗ στο 80′ για το 2-1, όμως η ΑΕΚ με γκολ των Παναγιωτόπουλου (90′) και Κολοκοτρώνη (90+2′) κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη από το ΒΑΚ με το 2-3 να είναι το τελικό σκορ.

Κ17 ΟΦΗ: Μπουστζοκάϊ, Κοζυράκης, Καινουργιάκης, Λαγουδάκης, Χαραλαμπάκης (86′ Κωνσταντακόπουλος), Ντάγια, Παντερής( 73′ Μπεϊνάς), Πατραμάνης (66′ Σωμαράκης), Χνάρης (86′ Δάρλας), Τσελεγγίδης.

Κ17 ΑΕΚ:  Παπαβασιλείου, Ζούλιας (72′ Δασκαλόπουλος), Κολυφέτης (72′ Λεοντής), Μαρκόπουλος, Τσαραμανίδης, Λιγάτος, Αβρασόγλου, Ντάνι (60′ Ψυχογιός, Γριτσιπής (60′ Παπαδημητρίου), Κολοκοτρώνης, Ανδριώτης.