Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Π. Λαδουκάκης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Τι είπε ενόψει της νέας σεζόν ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ηρακλείου.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και ο Παναγιώτης Λαδουκάκης μίλησε στο  Primesport, τονίζοντας ότι η πρεμιέρα με το Ζαρό είναι πολύ δύσκολη, ενώ τόνισε πως το συγκρότημα του θέλει να είναι ανταγωνιστικό όποια ομάδα κι αν έχει απέναντι του. Αναλυτικά είπε:

«Όπως όλες οι ομάδες στο τοπικό πρωτάθλημα έχουν δυσκολίες έτσι και εμείς έχουμε πολλές! Η συμμετοχή στις προπονήσεις …Οι μεταγραφές σε μεγαλύτερη κατηγορία από παιδία της ομάδας μας… Οι μεταγραφές που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη… Όλα αυτά μας κρατάνε πίσω!

Η πρώτη μας αγωνιστική είναι ίσως μια από τις πιο δύσκολες του πρωταθλήματος… παίζοντας με μια ομάδα που έχει εμπειρία έχει ποιότητα και επίσης πολύ καλή έδρα! Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον αντίπαλο, οποιοιδήποτε είναι αυτός!

Θεωρώ ότι στις πρώτες αγωνιστικές δεν θα είμαστε έτοιμοι 100% αλλά σε βάθος χρόνου θα καταφέρουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να πιάσουμε το στόχο μας! Εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουν ένα καλό πρωτάθλημα… Στους Παράγοντες να συνεχίσουν να βοηθούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, σε όλους τους προπονητές να έχουμε υπομονή σε αυτό που κάνουμε και πάνω από όλα…

Όλοι να σεβόμαστε τους αντιπάλους εντός των τεσσάρων γραμμών! Ο στόχος την ομάδας είναι τα παιδιά της αναπτυξιακής ομάδας να είναι του χρόνου και κάθε χρόνο το μέλλον του ΠΟΗ…. Και εκεί θα δώσουμε το μεγαλύτερο βάρος».