Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

‘Έδειξε από την αρχή τα δόντια της η Ανάληψη τους Νέους Αλμυρού

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην σεζόν για την ομάδα της Ανάληψης, η οποία επικράτησε με σκορ 4-0 των Νέων Αλμυρού εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για τους γηπεδούχους .

Η ομάδα του Θρίαμβου Αναλήψεως έδειξε από την αρχή τις προθέσεις στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας ένα σύνολο με τεράστια ποιότητα, που όσο και εάν προσπάθησε το νεανικό σύνολο των Νέων Αλμυρού δεν μπόρεσε να γίνει ένα  εμπόδιο για την Ανάληψη.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή του παιχνιδιού είχαν τον απόλυτο έλεγχο πραγματοποιώντας έναν επιθετικό μονόλογο που οδήγησε στις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν αλλά και στα τέρματα που πέτυχαν και τους οδήγησαν στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου η Ανάληψη είχε δημιουργήσει έναν επιθετικό μονόλογο με χαμένες ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Περβολαράκη & Κοζυράκη, ενώ είχε χαμένο τετ-α-τετ του και με τον Κοκκινάκη!

Αυτή η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε τελικά στο 25′ με τον Περβολαράκη με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-0 για τον Θρίαμβο Αναλήψεως! 

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το… γκάζι και στο 41′ έκαναν δύο τα τέρματα τους με σκόρερ τον Μανώλη Μονιάκη και έτσι οδηγήθηκαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-0!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με την ίδια ορμή και μόλις στο 51′ με κεφαλιά του Κοκκινάκη ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και σαν να μην έφτανε αυτό με τον ίδιο παίκτη δύο λεπτά αργότερα, με πλασέ όμως αυτή την φορά, έφτασαν στο 4-0!

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Κοζυράκης έχασε μοναδική ευκαιρία σε κενή εστία να κάνει το 5-0 για την Ανάληψη, που βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση και δημιουργούσε απειλές για την εστία των Νέων Αλμυρού.

Συνθέσεις:

Θρίαμβος Αναλήψεως: Σφύρλας, Κοζυράκης, Αλεξίου, Μιχελακάκης, Γκούρο, Κοκκινάκης, Αργυρός, Περβολαράκης, Μονιάκης, Κωνσταντινίδης, Χαμαλάκης

Νέοι Αλμυρού: Παρασύρης, Καμαρίτης, Βιτσαξάκης, Περγαντής, Καλλιαρός, Στρατάκης, Μαυρογιάννης, Παπαδάκης, Ρεμυδιανάκης, Σαράντος, Τζαγκαράκης