Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με οδηγό Κανταρτζή, πρώτη νίκη στη σεζόν για τον Αετό Ανωγείων

Ο Αετός Ανωγείων πανηγύρισε μεγάλη νίκη στο Μαρτινέγκο επί των Καναρίων με 1-5.

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, τα Κανάρια κατάφεραν να προβάλλουν αντίσταση μόνο για ένα ημίχρονο, καθώς στο δεύτερο οι παίκτες του Χάρη Αρμουτάκη έκαναν ό,τι ήθελαν, μετατρέποντας το 1-1, σε 1-5 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα των Ανωγείων, ο Μάνος Κανταρτζής ο οποίος είχε και δοκάρι εκτός από το χατ-τρικ που πέτυχε στον αγώνα.

Μόλις στο 3′ ο επιθετικός του Αετού έβαλε μπροστά την ομάδα του σκορ, για να έρθει η άμεση ισοφάριση από τα Κανάρια με σκόρερ τον Πασπαράκη στο 12′.

Στο 36′ ο Κανταρτζής βρήκε το δοκάρι στην προσπάθεια του να σουτάρει και έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτους μέρους.

Όχι για πολύ ωστόσο, αφού με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Κανταρτζής έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ τον Αετό για το 1-2 στο 47′.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Χανιωτάκης βρήκε δίχτυα για το 1-3, ενώ χωρίς να χάνει χρόνο ο Δρίτσας ανέλαβε την σκυτάλη του σκοραρίσματος για το 1-4 στο 62′. 

Η τελευταία λέξη στο ματς ανήκε στον πρωταγωνιστή του, τον  Κανταρτζή που διαμόρφωσε στο 64′ το τελικό 1-5 στο Μαρτινέγκο.

Κανάρια (Αντώνης Φραγκάκης): Τσεντελιέρος, Κορνελάκης, Μπατσέλι, Βρεττάκης, Τοψής, Μαυρογιάννης, Βελλίνης, Βγόντζας, Πασπαράκης, Βιδάκης, Μαρντάρε

Αετός Ανωγείων (Χάρης Αρμουτάκης): Σκουραδάκης, Σπαχής, Κονιός, Χανιωτάκης,, Κωνσταντάκης, Zωνάκης, Κεφαλογιάννης Αγ., Αγγέλης, Κανταρτζής Μ., Οικονομάκης, Δρίτσας