Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκανε το 2Χ2 η Αγία Βαρβάρα

Η Αγία Βαρβάρα επιβλήθηκε 3-2 της Παλιάνης.

Με το… απόλυτο συνεχίζει ο ΑΣΑΒ στο πρωτάθλημα, αφού μετά τη σημερινή νίκη του έκανε το 2Χ2. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στο… μηδέν, μιας και αντέδρασαν όταν ήταν ήδη αργά.

Στο πρώτο μέρος οι νικητές μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Δ. Κοζορώνη και Καλομοίρη. Το 3-0 «έγραψε» στο δεύτερο μέρος με… κεραυνό ο Γιαλιτάκης και εκεί έδειχναν να τελειώνουν όλα…

Οι ηττημένοι, πάντως, βγήκαν στο προσκήνιο και έχασαν πέναλτι με τον Μανιαδάκη, καθώς το απέκρουσε ο Πελεκανάκης, που μπήκε σαν αλλαγή στον αγώνα, μιας και σ’ αυτή τη φάση ο Μυλωνάκης αποβλήθηκε. Με τέρματα των Γκάγκα και Βιτσαρά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Μυλωνάκης, Κασσωτάκης, Λιδογυρνάκης, Κορνηλάκης (46’ Ανδρικάκης), Μαρής, Καλαϊτζάκης, Γιαλιτάκης (78’ Χατζηγεωργίου), Κουκλίδης, Κοζορώνης Δ. (85’ Αντωνακούδης), Κοζορώνης Ν. (78’ Αποδουλιανάκης), Καλομοίρης (67’ Πελεκανάκης).

ΠΑΛΙΑΝΗ: Δαμιανάκης (25’ Μαστραντωνάκης), Φουντουλάκης Χ., Σπινθουράκης Σ (70’ Γκάγκας)., Αργυρούδης, Σπινθουράκης Ε. (91’ Οικονομάκης), Μανιαδάκης (70’ Οικονομάκης), Φουντουλάκης Σ., Βιτσαράς, Φραγκεδάκης, Κουντούρης, Ζαϊμάκης (63’ Κοσμαδάκης).