Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέμα Primesport.gr | Στην Ολλανδία νεαρός παίκτης του ΠΟΑ – Περνάει από τριήμερο δοκιμαστικών!

Ένα ακόμα ταλεντάκι από την Ακαδημία του ΠΟΑ, ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του και στην πρώτη ομάδα, ετοιμάζεται να κυνηγήσει το όνειρο του, στο εξωτερικό.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο, Θανάση Μπέη ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Primesport.gr κλήθηκε μέσω επίσημου εγγράφου για να περάσει από δοκιμαστικά στην  Ντε Γκράαφστσαπ.

Ο Ολλανδικός σύλλογος από τις 9 έως τις 12 Οκτωβρίου θα έχει υπό το μικροσκόπιο του, τον 19χρονο επιτελικό μέσο του ΠΟΑ, ο οποίος καλείται να υπερβάλλει εαυτόν προκειμένου να πείσει τους ανθρώπους της Ντε Γκράαφστσαπ και να του δοθεί η ευκαιρία να δείξει τι αξίζει σε μία ομάδα του εξωτερικού.

Ο Μπέης πήγε στο Ατσαλένιο τη σεζόν 2020/21, προερχόμενος από τη Δόξα Ηρακλείου και κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στον Κεραυνό και να αναγκάσει τους ανθρώπους του ΠΟΑ να τον προωθήσουν στην μεγάλη ομάδα.

Τα κατορθώματα του ταλαντούχου επιτελικού μέσου, μαθεύτηκαν και πέρα από τα σύνορα, με την Ντε Γκράαφστσαπ να ζητά από τον ΠΟΑ να επιτρέψουν στον Μπέη να ταξιδέψει ως την Ολλανδία και να περάσει από δοκιμαστικά test.

Μάλιστα ο Θανάσης Μπέης βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία και θα παραμείνει στο Ντούτινχεμ έως και την Πέμπτη, έχοντας λάβει βεβαίως την σχετική άδεια από τον ΠΟΑ.