Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ματσάρα στο Ασήμι που τα είχε όλα αλλά όχι και νικητή!

Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι στο Ασήμι

Τι και αν η Γαρίπα κλήθηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο για τα 2/3 του παιχνιδιού;

Είδαμε ένα γειτονικό ντέρμπι όπως ακριβώς το περιμέναμε στο Ασήμι με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον, μονομαχίες, δύο τέρματα, ευκαιρίες και τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό με το τελικό σκορ να είναι το 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών του Ασημίου ήταν ο Ρεμούνδος, ο οποίος άγγιξε το γκολ σε δύο – τρεις περιπτώσεις, όμως δεν κατάφερε να το πετύχει με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το ημίχρονο καθώς ούτε ο Σεραφειμίδης από πλευράς Γαρίπας έκανε τις δικές του στιγμές γκολ.

Αξίζει να αναφέρουμε βέβαια ότι η αποβολή για την Γαρίπα ήρθε επίσης στο πρώτο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 25′ στον Μυζίρι με απευθείας κόκκινη κάρτα!

Στην επανάληψη όμως παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα και την πίεση που δεχόταν από το Ασήμι η Γαρίπα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Σωμαράκη στο 55′!

Μετά το 0-1 το Ασήμι αύξησε ακόμη περισσότερο την πίεση του και κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης με τον Αντωνάκη από την άσπρη βούλα στο 80′!

Στα τελευταία λεπτά του ματς λίγο έλλειψε να δούμε το δεύτερο γκολ και από τις δύο ομάδες καθώς αρχικά ο Σωμαράκης αστόχησε από πλεονεκτική θέση για την Γαρίπα και στην συνέχεια το Ασήμι κέρδισε νέο πέναλτι, όμως ο Αντωνάκης σπατάλησε αυτή την μοναδική ευκαιρία για να ανατροπή λίγο πριν το 90′ καθώς αυτή την φορά δεν βρήκε δίχτυα με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Ασήμι: Δαμιανάκης, Ξαγοραράκης, Φωτάκης, Χατζηπαυλίδης, Βαρδάκης, Δασκαλάκης, Μακράκης, Χασουράκης, Αντωνάκης, Πρίφτης, Ρεμούνδος

Γαρίπα: Κασσαπάκης, Μυζίρι, Νικηφόρος, Σωμαράκης, Βασιλάκης, Γιακουμάκης, Κασσαπάκης, Μανουσάκης, Φώτης, Παπαδάκης, Σεραφειμίδης