Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κεραυνός – ΑΣΑΒ 2-2: Ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου που δεν είχε νικητή!

Απίστευτο ματς στο Ατσαλένιο και ισοπαλία με 2-2.

Σε ένα παιχνίδι που έσπασαν καρδιές μέχρι το τέλος, Κεραυνός και ΑΣΑΒ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 για την 4η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Τρελός ρυθμός στο ματς, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και την αγωνία να χτυπάει “κόκκινο” στα τελευταία λεπτά, με τον Κεραυνό να προηγείται, την Αγ. Βαρβάρα να καταφέρνει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, όχι όμως και να πάρει το τρίποντο από το Ατσαλένιο, αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κωστάκη για το τελικό 2-2, σε ένα ματς διαφήμιση για το τοπικό ποδόσφαιρο, με δοκάρια και πολλές εναλλαγές συναισθημάτων.

Το ματς

Ξεκίνημα στο ματς με τους γηπεδούχους να αιφνιαδιάζουν την Αγ. Βαρβάρα, με τον Κουγιό να πετυχαίνει το 1-0 μόλις στο 3ο λεπτό.

Ο ΑΣΑΒ προσπάθησε να αντιδράσει όμως το σουτ του Δημήτρη Κοζορώνη έφυγε μόλις άουτ στο 13′.

Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο Ατσαλένιο, αστοχώντας σε πέναλτι.

Συγκεκριμένα έπειτα από μαρκάρισμα πάνω στον Ανδρικάκη, ο Κυριακόπουλος έδειξε τη βούλα του πέναλτι, με τον Ν. Κοζορώνη ωστόσο να νικιέται από τον Χαχλιουτάκη, που έδιωξε μετα πόδια.

Στην συνέχεια ο Κεραυνός, απείλησε δις με τον Δρακάκης αρχικά να στέλνει τη μπάλα άουτ από καλό σημείο στο 23′, ενώ στο 28′ ο Κωστάκης δέχθηκε το “stop” από τον Πελεκανάκη που απομάκρυνε τον κίνδυνο από την εστία του.

Οι παίκτες του Άρη Μαυρογιαννάκης είχαν την πρωτοβούλια τω κινήσεων και μία τεράστια ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματα τους, με το σουτ που επιχείρησε ο Χριστοδουλάκης στο 36′ να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Η πίεση του Κεραυνού συνεχίστηκε, με τον Κωστάκη να μην μπορεί να επωφεληθεί σε δεύτερο χρόνο την άστοχη έξοδο του Πελεκανάκη στο 40′.

Την τελευταία λέξη στο πρώτο μέρος ωστόσο είπε η Αγ. Βαρβάρα και συγκεκριμένα ο Χ. Καλομοίρης που δεν μπόρεσε μέσα σε δύο λεπτά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με την μία εκ των προσπαθειών του να καταλήγει στο δοκάρι.

Τελικά, ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει στο κομμάτι της εκτέλεσης, το έκανε στιγμές αργότερα σε αυτό της δημιουργίας ο Χρήστος Καλομοίρης, δίνοντας την ευκαιρία στον Νίκο Κοζορώνη να πάρει το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι, σκοράροντας για το 1-1.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μαυρογιαννάκης έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Πελεκανάκη, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 1-1.

Με το μομέντουμ από το γκολ που πέτυχαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου υπέρ τους, οι παίκτες του Γιώργου Φιολιτάκη, ανέτρεψαν το σκορ, με τον Γιαλιτάκη να δίνει το προβάδισμα στον ΑΣΑΒ με κοντινό πλασέ στο 50′.

Στιγμές αργότερα ο Καλομοίρης βρήκε σε ετοιμότητα τον Χαχλιουτάκη με κεφαλιά, ενώ ο ομόλογος του από πλευράς Αγίας Βαρβάρας, κράτησε το προβάδισμα της ομάδας με διπλή προσπάθεια σε σουτ του Μαυρογιαννάκη.

Ο γκολκίπερ του ΑΣΑΒ δεν είχε αντίδραση ωστόσο στο τετ-α-τετ με τον Κωστάκη, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Κεραυνού να αξιοποιεί την ασίστ του Μαυρογιαννάκη για το 2-2 στο 62′.

Ο νεοεισελθών στο ματς για την Αγ. Βαρβάρα, Χατζηγεωργίου δεν μπόρεσε να νικήσει τον εξαιρετικό στο παιχνίδι, Χαχλιουτάκη στο 67′.

H Aγ. Βαρβάρα πίεσε ούτως ώστε να πάρει ξανά προβάδισμα στο ματς και άγγιξε το 2-3 στο 81′ όταν ο Αποδουλιανάκης έκανε το πλασέ όμως για κακή του τύχη μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Στο 86′ ο Κεραυνός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουμάκη με δεύτερη κίτρινη, με την Αγ. Βαρβάρα να παίζει με αριθμητικό πλεονέκτημα στα τελευταία λεπτά και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση.

Το γεγονός αυτό δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί η φιλοξενούμενη ομάδα, με τον Κοζορώνη να νικιέται σε πρώτο χρόνο από τους αμυντικούς του Κεραυνού και σε δεύτερο από τον τερματοφύλακα του, επάνω στη γραμμή.

Κεραυνός (Άρης Μαυρογιαννάκης): Χαχλιουτάκης, Μπουτσάκης, Κουμάκης, Προβατάς, Κοκαράκης, Μαυρογιαννάκης, Κουγιός (65′ Χατζηιωάννου), Ζωάκης, Κωστάκης, Δρακάκης, Χριστοδουλάκης (61′ Ανδρονάς)

Αγ. Βαρβάρα (Γιώργος Φιολιτάκης): Πελεκανάκης, Δουκιαντζάκης (63′ Χατζηγεωργίου), Αντωνακούδης, Σκουλάς, Ανδρικάκης, Καλαϊτζάκης, Γιαλυτάκης, Κουκλίδης, Κοζορώνης Ν., Κοζορώνης Δ., Καλομοίρης (63′ Παπαγγελής)