Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του το Ασήμι, 3-0 τον Αετό στο Γάζι

Τη νίκη με 3-0 στην έδρα του Αετού πανηγύρισε το Ασήμι για την 6η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Νίκου Φανουράκη ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, νικώντας με 3-0 τον Αετό Ανωγείων στο Γάζι.

Τις υψηλές πτήσεις συνέχισε ο Ρεμούνδος με δύο τέρματα, ενώ το σκορ για Μεσαρίτες άνοιξε ο Πρίφτης για το Ασήμι, που αφιέρωσε τη νίκη στον άτυχο Κώστα Δασκαλάκη που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν,  μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Προπονητής του Αετού, παρότι αγωνιζόταν ήταν ο Κώστας Οικονομάκης, καθώς απουσίαζε για προσωπικούς λόγους ο φύση και θέση τεχνικός της ομάδας των Ανωγείων, Χάρης Αρμουτάκης.

Ξεκίνημα στο Γάζι με τον Ρεμούνδο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, στην πρώτη καλή ευκαιρία του Ασημίου στον αγώνα, μόλις στο 5′.

Το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Πρίφτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τους γηπεδούχους να απειλούν σε δύο χρόνους με τους Αγγέλη και Δρίτσα.

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει στο πρώτο μέρος, πέτυχε στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ρεμούνδος που με κοντινό πλασέ νίκησε τον Σκουραδάκη για το 2-0 στο 53′.

Το τελικό 3-0 για το Ασήμι διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης, εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ξαγοραράκης, ενώ έχασε ευκαιρίες για το χατ-τρικ, όπως και ο Βαρδάκης που δεν μπόρεσε να στείλει στις δικές του προσπάθειες τη μπάλα στα δίχτυα.

Αετός Ανωγείων (Χάρης Αρμουτάκης): Σκουραδάκης, Σπαχής, Κλάδος, Χανιωτάκης, Κωνσταντάκης, Ζωνάκης, Κεφαλογιάννης, Αγγέλης, Σπαχής Ε., Οικονομάκης, Δρίτσας

Ασήμι (Νίκος Φανουράκης): Βασιλάκης, Μακράκης, Χασουράκης, Αντωνάκης, Βαρδάκης, Πρίφτη, Ρεμούνδος, Φωτάκης, Ξαγοραράκης, Ψωμάς, Αβανίδης