Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πήρε την… εκδίκηση του το Άλογο «ποδοπατώντας» τον Δία! (10-1)

Το Άλογο Μαλεβιζίου έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στον Δία και τον διέλυσε με 10-1 για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Με τον 17χρονο, Γιώργο Βραχασωτάκη να σκοράρει πέντε (!) τέρματα και την επίθεση του να κάνει… σμπαράλια την αντίπαλη άμυνα, το Άλογο Μαλεβιζίου διέσυρε με 10-1 τον Δία, παίρνοντας έστω και άτυπα… εκδίκηση για τον αγώνα μπαράζ  της Β ΕΠΣΗ στην Α2 κατηγορία, που είχαν βρεθεί αντίπαλοι προ διετίας, με τον Δία να παίρνει την άνοδο, κερδίζοντας το ματς με 2-0.

Το ματς

Ξεκίνημα στην Τύλισο και μόλις στο 4′ το Άλογο κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Δία μέσα στην περιοχή. Ο Παρασύρης ανέλαβε την εκτέλεση με τον Μαστραντωνάκη να τον νικά, όχι όμως και τον Κάββαλο που πήρε το ριμπάουντ και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του για το 1-0.

To επιθετικό κρεσέντο του Αλόγου είχε και συνέχεια, με τους παίκτες του Μάικ Παρθενάκη να φτάνουν το σκορ έως τα μέσα του πρώτου μέρους στο 3–0.

Αρχικά ο Βραχασωτάκης εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Γκιαουράκη γράφοντας το 2-0 στο 14′, με τον Γκιαουράκη στο 21′ να χρίζεται και σκόρερ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Δίπλα.

Μετά το πρώτο ημίωρο του αγώνα, ο Δίας κάπως αναθάρρησε και με σουτ του Λεμονιά μείωσε σε 3-1 στο 35′.

Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, έκλεισε στο 4-1 στην Τύλισο, με τον Βραχασωτάκη να σκοράρει για δεύτερη φορά στο ματς, εκμεταλλευόμενος το μπέρδεμα των αμυντικών και του Μαστραντωνάκη, για να πλασάρει εύστοχα.

Η εκτελεστική δεινότητα ωστόσο του νεαρού ποδοσφαιριστή του Αλόγου δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο 55′ έγραψε το 5-1 με σουτ έπειτα από σέντρα του Κάββαλου, σημειώνοντας χατ-τρικ, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα, αξιοποίησε τη νέα ασίστ του Κάββαλου και σε συνθήκες αντεπίθεσης σκόραρε για το 6-1, πετυχαίνοντας εκπληκτικό “καρέ τερμάτων”.

Την σκυτάλη στο σκοράρισμα για το φανταστικό στο σημερινό παιχνίδι Άλογο, παρέλαβαν άλλοι στην συνέχεια, με τον Γιαννακάκη να γράφει το 7-1 στο 65′ και τον Μανουσάκη το 8-1 στο 73′.

Στο 80′ ο Βραχασωτάκης πήρε και πάλι το… όπλο του σκοράροντας το πέμπτο του γκολ στο ματς, για να έρθει ο Γκούφας να προσθέσει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, για το τελικό Άλογο Μαλεβιζίου – Δίας 10-1.

Άλογο Μαλεβιζίου (Μάικ Παρθενάκης): Ζερβός, Παρασύρης, Περάκης, Ζερβός, Χριστοδουλάκης, Δίπλας, Μανουσάκης, Νικηφόρος, Κάββαλος, Βραχασωτάκης, Γκιαουράκης

Δίας (Κυριάκος Γαλανός): Μαστραντωνάκης, Μπορμπουδάκης, Σηφάκης, Γουργούλας, Καναβάκης, Κατσιμπρής, Μπλεμένος, Κεγιαδάκης, Τσιριντάνης, Πατσαδάκης