Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δεύτερη σερί νίκη με ανατροπή για την Φαιστό, 4-1 την Ομόνοια

Δεύτερη συνεχής νίκη για την Φαιστό που επικράτησε 4-1 της Ομόνοιας Καλλιθέας στους Βώρους.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη απέδειξε ότι ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και έφτασε στην ανατροπή, νικώντας στο τέλος με 4-1 για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Το ματς

Η Ομόνοια Καλλιθέας κατάφερε να σκοράρει και να αιφνιδιάσει την Φαιστό με το Μπουλούκα να βρίσκει δίχτυα στο 18′ για το 0-1.

H Φαιστός αντέδρασε σχεδόν άμεσα και με κεφαλιά του Ντόκο στο 25′ ισοφάρισε για το 1-1.

Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Νικολιδάκη είχαν ευκαιρίες και μάλιστα σημαντικές για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, καθώς σημάδεψαν τα δοκάρια του τέρματος της Ομόνοιας.

Στο 28′ ο Αντώνης Παπαδάκης είχε δοκάρι, ενώ στο 37′ και ο συμπαίκτης του ο Φραγκιαδάκης είδε την εκτέλεση φάουλ του να καταλήγει στο “σίδερο”, με το 1-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Όπως ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος του αγώνα, μπήκαν και στο δεύτερο οι Μεσαρίτες, με τον Πρένγκα να στοχεύει για τρίτη φορά το δοκάρι, το οριζόντιο της εστίας του Κτιστάκη.

Εντέλει το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στην Φαιστό δεν άργησε να έρθει με τον Νικολιδάκη να σκοράρει με κεφαλιά στο 48′.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα των Βώρων  βρήκε δύο ακόμη γκολ για να κλείσει το σκορ στο 4-1.

Στο 82′ ο Αλέξανδρος Νικολιδάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 3-1 για να έρθει ο Φιντικάκης από τον πάγκο για να διαμορφώσει το τελικό, Φαιστός – Ομόνοια Καλλιθεας 4-1.

Φαιστός (Γιάννης Νικολιδάκης): Φραγκιαδάκης, Γρηγοράκης, Κιουμουρτζάκης, Σκαντζάκης, Ντόκο, Παπαδάκης, Άλλα, Νικολιδάκης, Τσούπι, Παπαδάκης, Φραγκιαδάκης Μ.

Ομόνοια Καλλιθέας (Φώτης Γκουζιώτης): Κτιστάκης, Κοσμαδάκης, Μπουλούκας, Καραδάκης, Ντουλάκης, Αξιώτης, Μπαντούνας, Γεωργαλής, Μαρκάκης, Σταυράτης, Πουλακάκης