Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στις νίκες για την Δαμάστα με πρωταγωνιστές τους… Κόκκινους!

Με δύο γκολ από τον Γιάννη και τον Νίκο Κόκκινο η Δαμάστα επικράτησε της ΑΕΚατσαμπά

Επιστροφή στα τρίποντα για την Δαμάστα, η οποία νίκησε με σκορ 2-0 την ΑΕΚατσαμπά χάρις σε δύο τέρματα των… Κόκκινων!

Η ομάδα της Δαμάστας πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τον Γιάννη να της δίνει το προβάδισμα και τον Νίκο να τελειώνει την δουλειά!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚατσαμπά είχε χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Δάσκο να νικιέται από τον Χατζηδάκη, ενώ λίγες στιγμές νωρίτερα είχε και δοκάρι με τον Ζηρδέλη.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς άνηκε στην Δαμάστα με τον Κόκκινο Γ. να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ αλλά να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Σπανό με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμένει στο 12′!

Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το γκολ στο 25′ όταν αυτή την φορά ο Κόκκινος Γ. ήταν εύστοχος και “άνοιξε” το σκορ για την ομάδα του!

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους άνηκε και πάλι στην Δαμάστα με τον Ζερβάκη να απειλεί στο 40′ αλλά να μην βρίσκει στόχο με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου καθώς η ΑΕΚατσαμπά δεν είχε κάποια μεγάλη στιγμή στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55′ η ΑΕΚατσαμπά είχε την πρώτη της καλή στιγμή με το σουτ του Ζούζουλα να περνάει λίγο έξω.

Στο 65′ οι γηπεδούχοι απείλησαν για το 2-0 με τον Κατσαρό να κάνει την προσπάθεια και τον Σπανό να του λέει “όχι” διατηρώντας παράλληλα την ομάδα του στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Δέκα λεπτά αργότερα όμως νικήθηκε από τον έτερο Κόκκινο της ενδεκάδας της Δαμάστας, τον Νίκο, ο οποίος με ψιλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0!

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚατσαμπά πίεσε για να φτάσει στην μείωση του σκορ που θα την έβαζε και πάλι στην διεκδίκηση του παιχνιδιού όμως δεν τα κατάφερε ούτε στο 90′ με το δοκάρι του Ζηρδέλη αλλά ούτε και με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Δάσκος στις καθυστερήσεις καθώς το αποσόβησε ο Χατζηδάκης και έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος με την Δαμάστα να πανηγυρίζει ένα σημαντικό εντός έδρας τρίποντο. 

Συνθέσεις:

Δαμάστα: Χατζηδάκης, Αποστολάκης, Διακάκης, Πεταλάκης, Φραγκούλης, Κατσαρός, Κόκκινος Ν., Οικονομάκης, Σκουλάς, Ζερβάκης, Κόκκινος Γ.

ΑΕΚατσαμπά: Σπανός, Καραφωτιάς Α., Κονιδάκης, Καραφωτιάς Δ., Ντελία, Ζηρδέλης, Κατσαβούνης, Τάγγινης, Δάσκος, Ζούζουλας, Μυρτέλι