Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΟΑ και Πανιώνιος έδειξαν τον δρόμο για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο (Photos)

Στο Ατσαλένιο είδαμε μία  εικόνα, την οποία θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε πιο συχνά αν θέλουμε να λέμε πως το ποδόσφαιρο χρόνο με τον χρόνο πάει ένα βήμα μπροστά.

Σε ένα παιχνίδι όπου το πάθος, η ένταση και η αγωνία δεν έλειψαν σε κανένα σημείο του, ο ΠΟΑ ηττήθηκε με 1-2 από τον Πανιώνιο για την 8η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής,

Αυτό εκτός από τον αγωνιστικό χώρο, μεταφέρθηκε και στις εξέδρες, όπου παραδόξως από τη μία κι από την άλλη φυσιολογικά συνέβη, συνυπήρξαν αρμονικά φίλοι και των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι είχε σε όλη τη διάρκεια του, χαρακτήρα ντέρμπι και ήταν εξαιρετικά εύκολο να δημιουργηθεί ένταση και στην κερκίδα.

Προς τιμήν τους, τόσο οι φίλοι των γηπεδούχων όσο και εκείνοι του Πανιωνίου, δεν παρεκτράπησαν, προσφέροντας δείγματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού που δεν συνηθίζεται σε παρόμοιες καταστάσεις.

Δύο ιστορικές ομάδες της χώρας αναμετρήθηκαν, με τον καλύτερο όπως φάνηκε και εκ του αποτελέσματος, Πανιώνιο να παίρνει τη νίκη, απέναντι στον αξιόμαχο ΠΟΑ, ωστόσο νικητές από το παιχνίδι αναδείχθηκαν και όσοι υπεράσπισαν την ομαλή διεξαγωγή του, από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο.

Δείτε τις φωτογραφίες: