Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άνετο πέρασμα του Λίντο από το Πανεπιστήμιο

Το Λίντο επικράτησε εύκολα με 5-0 του Δία και συνέχισε την ανοδική του πορεία

Το Λίντο ήταν εκπληκτικό στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου, επικρατώντας με 5-0 του Δία και συνέχισε το σερί νικών που έχει χτίσει, φτάνοντας την τρίτη στην σειρά.

Πρωταγωνιστής στο ματς για το συγκρότημα του Κώστα Φιλοξενίδη, ο Ορφανουδάκης που πέτυχε χατ-τρικ, με τον Μαυρή ν’ ανοίγει το σκορ και τον Βαρδάκη να το κλείνει λίγα λεπτά μετά την είσοδο του.

Το Λίντο που έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, πήρε προβάδισμα με σουτ του Μαυρή στο 17′, για να πάρει την σκυτάλη στο σκοράρισμα λίγα λεπτά αργότερα ο Ορφανουδάκης.

Ο νεαρός επιθετικός έκανε το 2-0 με σουτ από πλάγια θέση διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου στο 34′.

Με τον αέρα δύο τερμάτων που είχε αποκτήσει, το Λίντο αποφάσισε να πατήσει το γκάζι στο τελευταίο 20λεπτο για να πετύχει τρία ακόμη τέρματα, ώστε να μετατρέψει σε θρίαμβο τη νίκη του στο σημερινό παιχνίδι.

Στο 73′ ο Ορφανουδάκης σκόραρε μέσα από την περιοχή για το 3-0, ενώ στο 78′ έκανε χατ-τρικ στο ματς με ένα ακόμη εξαιρετικό σουτ.

Το τελικό 5-0 στο Πανεπιστήμιο, διαμόρφωσε ο Βαρδάκης που είχε μπει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή, με την ομάδα του Κώστα Φιλοξενίδη να σημειώνει την 4η νίκη της σε 5 παιχνίδια μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο Δίας που αγωνίστηκε χωρίς προπονητή στο σημερινό ματς, είναι ουραγός στην βαθμολογία του 1ου Ομίλου, με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Δίας: Μαστραντωνάκης, Ρουμελιώτης, Καραμίκης, Παγωνάκης, Γουργούλας, Μπορμπουδάκης, Κατσιμπρής, Μπλεμένος, Κεγιαδάκης, Χριστιανίδης, Λεμονιάς

Λίντο: Καργάκης, Φρέσκος, Λούκα, Γιακουμάκης, Παντζαρίδης, Παχυγιαννάκης, Ζουραράκης, Παπάζογλου, Μαυρής, Ορφανουδάκης, Ματαλιωτάκης.