Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με Ν. Χριστογεώργο ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Βαλντάς Νταμπράουσκας ανακοίνωσε την αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (11/11).

Ο Νίκος Χριστογεώργος βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις, μετά από καιρό, καθώς είναι διαθέσιμος για το αυριανό ματς με απέναντι στους Ηπειρώτες. Στον αντίποδα, «κόπηκαν» οι τραυματίες Μάρκο Μπάκιτς και Γιον Τοράλ.

Η σχετική ενημέρωση: «Με τον Νίκο Χριστογεώργο να επιστρέφει στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (11/11) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η προπόνηση που έγινε στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στατικές φάσεις.

Οι Marko Bakic και Jon Toral συνέχισαν θεραπεία και έμειναν εκτός αποστολής, όπως επίσης ο τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο διεθνής, Dan Glazer, οι τιμωρημένοι, Leroy Abanda και Αντρέας Καρώ και ο Mάνουελ Καλαφάτης.

Την 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά (σε αγώνα πρωταθλήματος) ο Ηλίας Σημαντηράκης, απαρτίζουν οι:  Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Baumann, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης, Gallegos, Neira, Riera, Mellado, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Dicko, Phellype, Mosquera».