Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στην κορυφή με τριάρα για το Ασήμι!

Πέρασε και από την έδρα της Παλιανής το Ασήμι

Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ το Ασήμι, το οποίο επικράτησε με σκορ 0-3 της Παλιανής εκτός έδρας και επέστρεψε στην κορυφή, από όπου είχε πέσει προσωρινά μετά την νίκη των Δειλινών στο ντέρμπι κορυφής με την Αγία Βαρβάρα.

Πλέον το Ασήμι συγκατοικεί με την ομάδα των Δειλινών στην πρώτη θέση και τους 14 βαθμούς.

Στο 25′  το Ασήμι, που είχε μπει δυνατά στο ματς και είχε προειδοποιήσει με δοκάρι του Ρεμούνδου στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ρεμούνδου να κάνει ένα πολύ όμορφο σουτ και να στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι για το 0-1!

Σαν να μην έφτανε αυτό λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματα τους με τον Ψωμά με ψιλοκρεμαστό σουτ οδηγούμενοι έτσι στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 0-2!

Στην επανάληψη η Παλιανή προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς και είχε δοκάρι με τον Ζαϊμάκη, ισοφαρίζοντας το σκορ σε αυτό τον τομέα, όμως το Ασήμι ήταν εκείνο που βρήκε και πάλι δίχτυα με σκόρερ τον Φουντουλάκη μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια και τελείωμα, διαμορφώνοντας το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα καθώς δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Συνθέσεις:

Παλιανή: Καραλής, Αργυρούδης, Φουντουλάκης Σ., Φουντουλάκης Χ., Βιτσαράς, Ζαϊμάκης, Κοσμαδάκης, Μανιαδάκης, Παντελίδης, Σπινθουράκης, Φραγκεδάκης

Ασήμι: Δαμιανάκης, Μήτρου, Ξαγοραράκης, Φωτάκης, Αντωνάκης, Μακράκης, Χασουράκης (60′ Φουντουλάκης), Ρεμούνδος, Ψωμάς, Χατζάκης, Πρίφτης