Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γ. Μποτζατζίδης: «Για τους 3 βαθμούς, όπως σε κάθε αγώνα»

Τι δήλωσε ο Γιώργος Μποζατζίδης για το ντέρμπι του Ζαρού με το Θρίαμβο Αναλήψεως.

Ο Ζαρός έχει μπροστά του ένα υπέρ το δέον δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο (18/11) απέναντι στο «συγκάτοικο» του, στην κορυφή της γενικής κατάταξης. Ο Γιώργος Μποζατζίδης μίλησε στο Primesport.gr και τόνισε πως η ομάδα δουλεύει όλοι την εβδομάδα, με στόχο το «τρίποντο», όπως, δηλαδή, κάνει σε κάθε αγώνα.

Αναλυτικά υποστήριξε: «Γνωρίζουμε ότι η Ανάληψη έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και το σεβόμαστε, όπως σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο. Παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και αυτό αποδεικνύεται στο βαθμολογικό πίνακα.

Θα είναι ένα ντέρμπι και η ομάδα μου δουλεύει όλη τη βδομάδα για τον τρόπο που θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε την εμπειρία σαν παίκτες και την ποιότητα, σε συνδυασμό με τα νέα παιδιά να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που αυτό έχουμε ως ζητούμενο σε κάθε αγώνα.

Σίγουρα ό,τι και να γίνει, δεν τελειώνει εδώ το πρωτάθλημα και για τις δυο ομάδες, καθώς ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, με πολλά παιχνίδια ….Εύχομαι να δούμε ένα όμορφο παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε κι εμείς που θα παίξουμε και ο κόσμος που θα έρθει να το  παρακολουθήσει».