Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μια αγκαλιά Καρδίτσα και Ηράκλειο για την ανεκτίμητη προσφορά της οικογένειας Τζιράκη

Η ΕΠΣ Ηρακλείου και η ΕΠΣ Καρδίτσας έγιναν σήμερα μια αγκαλιά, με την “Αποστολή Αγάπης” που διοργάνωσε η ΕΠΣ Ηρακλείου για την στήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας να κορυφώνεται.

Σήμερα ταξίδεψαν στην Καρδίτσα ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης προκειμένου να συμμετέχουν στην εκδήλωση παράδοση των εμφανίσεων στα 67 σωματεία της ΕΠΣ Καρδίτσας με την ανεκτίμητη προσφορά της οικογένειας Τζιράκη και των “Stella Hotels”.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης, σύσσωμη η διοίκηση της ΕΠΣ Καρδίτσας προεξέχοντος του προέδρου Αλέξανδρου Σφήκα, εκπρόσωποι της τοπικής διαιτησίας, των προπονητών και των σωματείων, υποδέχτηκαν τους κ. Τζώρτζογλου και Κουτεντάκη, εκφράζοντας παράλληλα το μεγάλο τους ευχαριστώ στην οικογένεια Τζιράκη. Η ΕΠΣ Καρδίτσας απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Νίκο Τζώρτζογλου, στον Γιώργο-Πλουταρχο Κουτεντάκη και την οικογένεια Τζιράκη για την πρωτοβουλία της Αποστολής Αγάπης και της ένδυσης όλων των σωματείων της περιοχής. Μάλιστα όλες οι εμφανίσεις προβάλλουν στις φανέλες την Κρήτη και με το μήνυμα “We Stand Together” εκφράζεται η στήριξη προς τα σωματεία της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Σφήκας μίλησε με θερμά και συγκινητικά λόγια για την χείρα βοηθείας που άπλώθηκε από την Κρήτη προς την πληγωμένη Θεσσαλία και την Καρδίτσα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου αναφέρθηκε στην Αποστολή Αγάπης, στην στήριξη όλων των σωματείων και της κοινωνίας του Ηρακλείου στους συνανθρώπους μας και πάνω απ’ όλους στην οικογένεια Τζιράκη για την έμπρακτη στήριξή της στα σωματεία της Καρδίτσας, ενώ την ευγνωμοσύνη στην οικογένεια Τζιράκη εξέφρασε και ο κ. Κουτεντάκης.