Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μεγάλη νίκη της Ομόνοιας σε ένα… τρελό ματς, 4-3 το Λίντο

Σε ένα τρελό ματς που έλαβε χώρα στο γήπεδο “Γ. Σκουρέλλου” η Ομόνοια Καλλιθέας επικράτησε 4-3 του Λίντο για την 8η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Απίστευτη τροπή στο ματς, με την Ομόνοια να παίρνει προβάδισμα νίκης με 3-0 στα πρώτα 35 λεπτά του αγώνα, όμως το Λίντο αντέδρασε εντυπωσιακά και έφτασε στην ισοφάριση για το 3-3, χωρίς ωστόσο να λογαριάζει τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου και πρωταγωνιστή των γηπεδούχων , ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με γκολ στο 80′.

Η Ομόνοια κυριάρχησε στο πρώτο μέρος του αγώνα, προηγήθηκε με τον Γεωργαλή στο 14′ για το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπαντούνας μετά από πάσα του Μπουλούκα έκανε το 2-0. Στο 34′ ήταν η σειρα του Μπουλούκα να σκοράρει με πλασέ για το 3-0, με την συνέχεια ωστόσο ν’ ανήκει στο Λίντο που με εκπληκτική αντεπίθεση διαρκείας έφτασε στην ισοφάριση.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μαυρής μείωσε σε 3-1 για το Λίντο, το οποίο με γκολ των Παπάζογλου και Φρέσκου στο 53′ και το 57′ έφερε το ματς στα ίσια.

Κι οι δύο ομάδες μετά την τροπή που πήρε το ματς, έψαξαν το γκολ της νίκης, με την Ομόνοια να είναι αυτή που κατάφερε να το πετύχει με σκόρερ τον Μπαντούνα στο 80′ για το τελικό 4-3 σε ένα εξαιρετικό ματς.

Ομόνοια : Κτιστάκης, Γεωργαλής, Αξιώτης,Καραδάκης, Γούρλας, Παρασύρης, Λιακάκης, Μπαντούνας, Φραγκιαδάκης, Μαρκάκης

Λίντο: Μακριδάκης, Καρακωνσταντάκης, Λόσκα, Γιακουμάκης, Παντζαρίδης,Ντάγκινης, Τζιράκης,Δασκαλάκης, Μαυρής,Ορφανουδάκης,Προβιδάκης