Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αστέρας Μυρτιάς Πόρος : Kαλή εμφάνιση και λευκή ισοπαλία με Κουνάβους

Ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά οι παίκτες του Αστέρα Μυρτιάς Πόρος στο πιο δυνατό τεστ που έδωσαν μέχρι σήμερα με αντίπαλο παραπάνω κατηγορίας, το Σάββατο αργά το απόγευμα (22/10) στις Αγίες Παρασκιές (0-0) απέναντι στους Κουνάβους. 
 
Η νεοσύστατη ομάδα των Χρήστου Καργιώτη, Δημήτρη Τσέρου ικανοποίησε με την εμφάνισή της και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, περιμένοντας την σέντρα στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΗ. Μάλιστα είχε και τις καλές της στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τρία σουτ, ένα από τον Κοτζιά Ν. και άλλο ένα από τον Τσέρο Ηλ. να φεύγουν σύρριζα άουτ, ενώ αυτό του Λικάι απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
 
Στην αντίπερα όχθη, ο Βασίλης Μιχελουδάκης που είχε πολλές απουσίες θέλησε να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του ενόψει της έναρξης της Α2 ΕΠΣΗ. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε πρόωρα στο δεύτερο ημίχρονο λόγω φωτισμού.
 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ ΠΟΡΟΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΓΙΩΤΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΡΟΣ): Μπεκιάι, Χαριτάκης, Κοτζιάς Γ., Φθενάκης (25′ λ.τ. Σοκολάκης), Τριανταφυλλάκης, Συμεωνίδης, Κουκάκης, Τσέρος Ηλ., Λικάι, Κοτζιάς Ν., Καράνταγλης (40′ λ.τ. Δασκαλάκης).
Έπαιξαν και οι: Στεφανάκης, Τσαβολάκης, Χαραλαμπάκης, Παναγιωτάκης.
 
ΚΟΥΝΑΒΟΙ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΕΛΟΥΔΑΚΗΣ): Μαυράκης, Μιχελουδάκης, Σαφάρ, Γκιαουράκης, Τζαγκαράκης, Μακράκης, Σαριδάκης, Χρονάκης, Νύκταρης, Γκαγκάκης, Καρτσώνης.
 
Αγωνίστηκε και ο Δοξαστάκης.