Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίδειξη ισχύος και πρόκριση για την Ανάληψη

Την πρόκριση στην γ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ πήρε η Ανάληψη επικρατώντας με σκορ 0-6 του Δία στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου.

Παράσταση για έναν ρόλο στο Πανεπιστήμιο, με την ομάδα του Νίκου Ανδριανάκη να «ξεσπά» για την ήττα της Κυριακής από το Άλογο Μαλεβιζίου πάνω στον Δία.

Η καλή… μέρα από το πρωί φαίνεται λένε και φρόντισε να το επιβεβαιώσει ο Κοκκινάκης, ο οποίος σκόραρε για το 0-1 μόλις στο 3′.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κλασσικές ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα στο πρώτο 20ο λεπτο του αγώνα, όπως και τον βασικό τους τερματοφύλακα, Νίκο Σφύρλα με τραυματισμό στον προσαγωγό.

Χαμένες ευκαιρίες για την Ανάληψη είχαν σκόρερ Κοκκινάκη αλλά και τους Κοζυράκη, Μουντράκη, Μόντι Γκούρο να αστοχούν απέναντι στον Βασιλάκη.

Τελικά στο 38′ ήρθε το δεύτερο γκολ για τον Θριάμβο με τον Μηλάκη να το σημειώνει, ενώ το σκορ 0-3 στο πρώτο ημίχρονο, έκλεισε ο Μουντράκης με την συμπλήρωση των πρώτων 45′.

Το επιθετικό κρεσέντο της Ανάληψης δεν σταμάτησε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Γκούρο στο 47′ πέτυχε το 4-0, ενώ λίγο μετά την συμπλήρωση μίας ώρας στο ματς (62′), ο Μηλάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5.

Εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό σκορ 0-6 στο Πανεπιστήμιο, ήταν ο Ζερβάκης στο 77′, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Δίας (Νίκος Μαστορίδης): Βασιλάκης, Βιτσαράς, Σηφάκης, Ρουμελιώτης, Γουργούλας, Κοκοσάλης, Μπλεμένος, Καραμίκης, Κεγιαδάκης, Χριστιανίδης, Κουτσαυτάκης

Ανάληψη (Νίκος Ανδριανάκης): Σφύρλας (23′ λ.τ Μπεκιάι), Κοζυράκης, Κοκκινάκης, Βλάχος, Μουντράκης, Γκούρο, Μονιάκης, Αλεξίου, Μηλάκης, Σπανάκης, Πρέντι