Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζαχ. Χριστογιάννης: «Ίσως μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του ΑΟΑΝ»

Δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη απέναντι στην Επισκοπή ο ΑΟΑΝ, με το τελικό σκορ να γράφει 2-2. 

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του με τα κυανόλευκα, ο Ζαχαρίας Χριστογιάννης, μίλησε στο PrimeSport για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής. 

Αρχικά ανέφερε πώς ο Άγιος Νικόλαος ήλεγχε πλήρως τη ροή του αγώνα και στη συνέχεια τόνισε πώς η ομάδα του δέχθηκε την ισοφάριση η οποία χάλασε, μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις: 

«Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και πώς έπρεπε να δώσουμε κάτι παραπάνω απ’ το 100% για να κερδίσουμε.

Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και ελέγχαμε πλήρως τη ροή του ματς καθώς βγάζαμε το πλάνο μας σαν ομάδα και είχαμε επιβληθεί του αντιπάλου όμως στο μοναδικό σουτ της Επισκοπής σε δεύτερο χρόνο δεχθήκαμε το γκολ που μας έφερε πίσω στο σκορ.

Από εκεί και πέρα ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε με βάση την απόδοση μας, ισοφαρίσαμε γρήγορα και στην αμέσως επόμενη φάση λίγο έλειψε να κάνουμε το 2-1.

Μιλήσαμε στο ημίχρονο, είπαμε να συνεχίσουμε το ίδιο, με ηρεμία και πως θα ερχόταν το γκολ.

Βγήκαμε με την ίδια πειθαρχία και καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά σε μια στιγμή που δεν ξέρω αν μπορώ να πω τύχης ή αδράνειας, δεχθήκαμε στην τελευταία φάση του αγώνα την ισοφάριση και μας χάλασε ίσως μια απ’ τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις μας αν όχι την καλύτερη.»