Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καταιγιστική» η Αγία Βαρβάρα

Η Αγία Βαρβάρα ήταν εντυπωσιακή και επιβλήθηκε 4-0 του Αετού Ανωγείων.

Οι «πράσινοι» έπιασαν υψηλή απόδοση και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Βελτίωσαν, έτσι, τη συγκομιδή τους, ενώ οι ηττημένοι δεν πήραν κάτι από την αναμέτρηση.

Η συνάντηση είχε αρκετά καλή εικόνα στις αρχές της. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά με στόχο το γκολ. Εκείνοι που τα κατάφεραν ήταν οι γηπεδούχοι, αφού ο Παπαγγελής έκανε το 1-0 στο 23’, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να «απαντήσουν».

Στο 53’ ο Καλομοίρης με σουτ «έγραψε» το 2-0 και έδωσε σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα του. Τα πάντα ουσιαστικά τελείωσαν στο 65’, όταν ο Παπαγγελής «χτύπησε» και πάλι και σημείωσε το 3-0. Το συγκρότημα του Γιώργου Φιολιτάκη συνέχισε να είναι επιθετικό και στο 75’ ο Κοζορώνης ήταν εκείνος που έκανε το 4-0.

Αγία Βαρβάρα: Πελεκανάκης, Δουκιαντζάκης, Αντωνακούδης, Ανδρικάκης, Κορνηλάκης, Καλαϊτζάκης, Γιαλιτάκης, Γαρεφαλάκης, Παπαγγελής, Καλομοίρης, Αποδουλιανάκης.

Αετός Ανωγείων: Ανταλουδάκης, Γ. Κονιός, Χ. Κλάδος, Κωνσταντάκης, Χανιωτάκης, Οικονομάκης, Αγγελής, Καταρτζής, Αγγ. Κεφαλογιάννης, Γ. Κεφαλογιάννης, Ζωνάκης.