Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επιστροφή στις νίκες με δεύτερο σερί διπλό για την Γαρίπα!

Μετά το ματς με τον Αετό νίκησε και τον Άγιο Δημήτριο εκτός έδρας η Γαρίπα

Μπορεί στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι εντός έδρας να ηττήθηκε, όμως εκτός έδρας στα δύο τελευταία της ματς έχει πανηγυρίσει δύο διπλά καθώς πέρασε και σήμερα από την έδρα του Αγίου Δημητρίου με σκορ 2-3 σε ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χαλκιαδάκη αλλά είδαν τον Άγιο Δημήτριο να απαντάει άμεσα.

Πάντως στο πρώτο μέρος πήραν ένα σημαντικό πλεονέκτημα καθώς είδαν τον Φανιουδάκη να αποβάλλεται και έτσι μπήκαν με άλλο αέρα στην επανάληψη πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα και έφτασαν στην νίκη με σκορ 2-3 καθώς το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό σκορ με τον Παπαδάκη.

Στο 22′ η Γαρίπα άνοιξε το σκορ με σουτ εκτός περιοχής του Χαλκιαδάκη!

Η απάντηση των γηπεδούχων δεν άργησε όμως να έρθει καθώς ο Παπαδάκης με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα στο 28′ μετά από παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Γιακουμάκης.

Στο 35′ ο Άγιος Δημήτριος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Φανιουδάκη.

Μέχρι το ημίχρονο πάντως δεν άλλαξε κάτι με το 1-1 να είναι το σκορ της ανάπαυλας.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Κασαπάκης έκανε το 1-2 για την Γαρίπα με πλασέ από το ύψος της περιοχής και τρία λεπτά αργότερα ο Χαλκιαδάκης με κεφαλιά έκανε τρία τα τέρματα της Γαρίπας!

Ο Άγιος Δημήτριος πάντως μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι με γκολ και πάλι του Παπαδάκη στο 83′ μειώνοντας σε 2-3 και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά του ματς.

Το 2-3 πάντως έμεινε μέχρι το τέλος με την Γαρίπα να πανηγυρίζει μία σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Συνθέσεις:

Άγιος Δημήτριος: Γαλανάκης, Βιτσαξάκης, Γερομαρκάκης, Στρατηγάκης, Γαλανάκης, Παπουτσιδάκης, Παπαδάκης, Μάτσας, Φανιουδάκης, Αεράκης, Μπελαδάκης

Γαρίπα: Βενέρης, Χαλκιαδάκης, Βελήσογλου, Κασαπάκης, Βασιλάκης, Γαλανάκης, Πρίφτη, Γιακουμάκης, Μυσύρης, Φώτης