Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκη με ανατροπή και επιστροφή στην κορυφή για τον Ζαρό!

Νέο τρίποντο και επιστροφή στην κορυφή για τον Ζαρό

Μία ακόμη νίκη και μάλιστα με ανατροπή κατάφερε να πανηγυρίσει στην έδρα του ΠΟΗ ο Ζαρός που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ανάληψη και πάλι!

Η ομάδα του Φάνη Χαλκιαδάκη επικράτησε με σκορ 1-4 χάρις στα γκολ των Λυκούδη, Κοτζαδάκη, Ξεκαρδάκη και Κλαπάκη.

Ο Τιγκίρης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Ζαρού και μόλις στο 10′ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους!

Η απάντηση του Ζαρού δεν άργησε όμως να έρθει και έτσι στο 20′ ο Λυκούδης με προβολή έκανε το 1-1.

Μάλιστα λίγο πριν το ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 44′ ο Κοτζαδάκης με κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Ζαρό με αποτέλεσμα το 1-2 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ξεκαρδάκης με πλασέ στο 60′ έκανε το 1-3, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Κλαπάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 85′.

Πέραν των γκολ οι φιλοξενούμενοι που ήτα ανώτεροι στο ματς είχαν χαμένες ευκαιρίες και με τους Ξεκαρδάκη, Κοτζαδάκη και Λυκούδη για περισσότερα τέρματα.

Συνθέσεις:

ΠΟΗ:Κάκουλάκης, Κορνελάκης, Μαραυγάκης (53′ Βασιλάκης), Χότζα (53′ Σταμπούλος), Τζιρίτας, Σελαμάι, Λυραράκης, Τιγκίρης, Τσαγκαράκης (63′ Κερκέζος), Χαϊντίνι, Σταθάκης (69′ Καστρινός)

Ζαρός: Λιουδάκης (87′ Ρωμανάκης), Αλμπαντάκης Ε., Ζαχαριουδάκης (66′ Αλμπαντάκης Ι.), Λεμονάκης, Σαριδάκης Ν. (65′ Μποζατζίδης), Καπιζιώνης, Κλαπάκης, Κοτζαδάκης (80′ Παπαδοβασιλάκης), Λυκούδης, Ξεκαρδάκης (87′ Χαραλαμπάκης), Σαριδάκης Κ.