Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ζέλιος: «Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα πάει έτσι μέχρι το τέλος»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σωτήρη Ζέλιου.

Ο Σωτήρης Ζέλιος μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΠΟΑ και τον Γιώργο Χατζάκη, για το προσεχές παιχνίδι με την Επισκοπή, το φετινό πρωτάθλημα αλλά και την εικόνα της ομάδας του έως τώρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Μετά την σημερινή τελευταία προπόνηση και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας μας για το αυριανό (17/12, 15:00) εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Επισκοπή, ο ποδοσφαιριστής του Π.Ο.Α Σωτήρης Ζέλιος, παραχώρησε δήλωση στην επίσημη σελίδα της ομάδας.
Μίλησε για τον αγώνα στο Ρέθυμνο, για το φετινό πρωτάθλημα αλλά και για την δική μας ομάδα.
Αναλυτικά:
Για το παιχνίδι με την Επισκοπή:
“Την Κυριακή παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Επισκοπή, η οποία φαίνεται από την βαθμολογική της θέση και γενικά την μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς παρόλαυτα σε όλα τα ματς έχουμε στόχο τους τρεις βαθμούς έτσι και τώρα. Πιστεύω οτι αν ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε δουλέψει, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.
Για το φετινό πρωτάθλημα:
“Το πρωτάθλημα όπως όλοι λέγαμε από την αρχή ότι θα είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων χρόνων έτσι είναι. Βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα, να κερδίσουν ή και να κάνουν ζημιά και θεωρώ ότι θα συνεχιστεί έτσι μέχρι το τέλος”
Για την δική μας ομάδα:
“Στην ομάδα μας απο την αρχή της χρονιάς υπάρχει οργάνωση και ηρεμία σε όλα τα επίπεδα και θεωρώ ότι αυτό ειναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε και κάποιους βαθμούς παραπάνω από κάποια εντός έδρας αποτελέσματα. Από κει και πέρα όσο περνάει ο καιρός, μέσα από τις προπονήσεις και από προηγούμενα παιχνίδια θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να βγάζουμε ακόμα παραπάνω πράγματα στο γήπεδο ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”