Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκλεισε «χαρούμενος» την χρονιά ο Αετός, 3-0 τα Κανάρια

Ο Αετός Ανωγείων επικράτησε με 3-0 των Καναριών για την 11η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Κάνοντας τη μισή και παραπάνω δουλειά από το πρώτο ημίχρονο, όπου είχε προηγηθεί με 2-0 η ομάδα του Ζαχαρία Νοικοκυράκη έφτασε και σε ένα τρίτο γκολ στην επανάληψη, επικρατώντας της νεανικής ομάδας του Εργοτέλη με σκορ 3-0.

Το ματς:

Τα Κανάρια ήταν εκείνα που απείλησαν πρώτα στο ματς, με τον Μπατσέλι να επιχειρεί το σουτ και τον Ανταλουδάκη να έχει απάντηση.

Πολλά κενά διαστήματα στον αγώνα, ωστόσο ο Αετός με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού σκόραρε το 1-0 με πλασέ του Οικονομάκη.

Πριν καταλάβει τι είχε συμβεί η φιλοξενούμενη ομάδα, από σέντρα του Αγγέλη και κεφαλιά του Κανταρτζή έγινε το 2-0 για τον Αετό, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη τα Κανάρια έχασαν σπουδαία ευκαιρία να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, όμως το σουτ του Κουντούρη, απομάκρυναν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του Αετού.

Τα πράγματα πήραν μία και καλή τον δρόμο τους στο 65′ όπου και έγινε το 3-0, με τον Κανταρτζή να σκοράρει και πάλι, αυτή τη φορά αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Δρίτσας.

Με το σκορ στο 3-0 ο Αετός Ανωγείων έκανε διαχείριση και έφτασε με άνεση στην επιστροφή του στις νίκες

Αετός Ανωγείων (Ζαχαρίας Νοικοκυράκης): Ανταλουδάκης, Κυριακάκης (80′ Δασκαλάκης), Κωνσταντάκης (70′ Κολλιοραδάκης), Κονιός, Κρητικός, Ζωνάκης, Οικονομάκης, Αγγέλης, Δρίτσας (70′ Κλάδος), Κεφαλογιάννης Γ. (65′ Ξυλούρης),  Κανταρτζής (80′ Κωνσταντινίδης)

Κανάρια (Αντώνης Φραγκάκης): Τσεντελιέρος, Φθενάκης, Βγόντζας, Μπατσέλι, Κορνελάκης (65′ Τσατσάκης), Μαυρογιάννης, Ντολάνι, Ξυλούρης (65′ Βιδάκης), Πασπαράκης, Κουντούρης, Τοψής (65′ Βελλίνης)