Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Θεοδωράκης: «Ήθελα να πάω σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί – Μοναδικός στόχος το πρωτάθλημα»

Ο Μιχάλης Θεοδωράκης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο Primesport.gr  για την μεταγραφή του στην Ανάληψη.

Η πρώτη μεταγραφή του Θριάμβου Αναλήψεως είναι γεγονός, με την ομάδα του Νίκου Ανδριανάκη να ενισχύεται σημαντικά στην επίθεση με την προσθήκη ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, του Μιχάλη Θεοδωράκη, ο οποίος έπειτα από μία μικρή παύση επέστρεψε και πάλι στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος μέσα από το Primesport.gr εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την Ανάληψη ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, ευχαριστώντας τους ανθρώπους της ομάδας για την επιμονή τους και την στήριξή τους στο πρόσωπο του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό του σαν στόχος, πέρα από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Θεοδωράκης:

Για την μεταγραφή του στην Ανάληψη: «Μετά από πολλές σκέψεις γιατί είχα ένα δύσκολο καλοκαίρι αποφάσισα να πάρω μια δύσκολη απόφαση, να κάνω μία μικρή παύση από το χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν κράτησε για πολύ όμως γιατί μου έλειπε καθημερινά το ποδόσφαιρο και ήρθε η ώρα να επιστρέψω»

Για τους λόγους που αποφάσισε να πάει στην Ανάληψη: «Ο βασικότερος λόγος που πήγα σε αυτή την ομάδα ήταν καταρχήν ο συμπαίκτης μου Μανώλης Αργυρός και πολύ καλός μου φίλος που προσπαθούσε επι μήνες να με πείσει να πάω στην Ανάληψη. Πέρα από το Μανώλη ήθελα και εγώ σαν προσωπικό στόχο να πάω σε μία ομάδα που να πρωταγωνιστεί να θέλει να ανέβει κατηγορία και να πάρει πρωτάθλημα! Σε όλο αυτό βοήθησαν πέραν του Μανώλη οι άνθρωποι της διοίκησης που απ’ την αρχή ήταν πολύ κοντά μαζί μου και μου άρεσε όλο αυτό και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά για την στήριξη στο πρόσωπο μου.»

Για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα: «Τέλος, θα κλείσω λέγοντας ότι μοναδικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και ελπίζω να τα καταφέρουμε! Καλή αρχή σε όλο αυτό και τα καλύτερα έρχονται»