Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μ. Κεφάκης: «Έχω δικαιωθεί για την επιλογή του Ρωμανού»

Ικανοποιημένος που παίζει στον Ρωμανό δηλώνει ο Μιχάλης Κεφάκης.

Κι ενώ το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ είχε ξεκινήσει, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον Ανθεστίωνα για την ομάδα της Ελιάς. Δε χρειάστηκε καθόλου χρόνο προσαρμογής, αφού λες κι αγωνίζεται… χρόνια στους «κιτρινόμαυρους».

Ο «Κεφ» μίλησε στο Primesport και τόνισε πως αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφαση του ν’ αλλάξει… περιβάλλον. Αναφέρθηκε, επίσης, για τους στόχους της ομάδας του.

Αρχικά τόνισε: «Ένιωθα πολύ σίγουρος από την αρχή για την απόφαση μου να έρθω στον Ρωμανό και νομίζω πως αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα έχω δικαιωθεί γι αυτή την επιλογή, καθώς και η ομάδα έχει πάρει πράγματα από εμένα, αλλά και εγώ από την ομάδα».

Όσον αφορά στο… ζητούμενο για το Ρωμανό, ο 30χρονος παίκτης τόνισε: «Στόχος μας δεν είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, όμως σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για να κερδίσουμε διότι ξέρουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Στόχος μας λοιπόν είναι να κρατήσουμε τον πήχη ψηλά και με το νέο έτος και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Αναφερόμενος στην πορεία του, υπογράμμισε: «Σίγουρα και’ γω, όσο περνάει ο καιρός γνωρίζω καλύτερα τους συμπαίκτες μου και η συνεργασία μας εξελίσσεται. Έχουμε καλό πλάνο, υψηλή αυτοπεποίθηση και αυτό με κάνει και’ μενα να το απολαμβάνω και να βγάζω τον καλό μου εαυτό. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, να έχουμε όλοι υγεία και με το νέο έτος να κρατήσουμε τοξικές καταστάσεις έξω από ερασιτεχνικά και επαγγελματικά γήπεδα».