Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bόλεϊ: Θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το 2024 ο ΟΦΗ κόντρα στον Α.Ο Αιγιαλέων στο ΒΑΚ

Ο ΟΦΗ με το 6Χ6 έκλεισε το 2023, ως πρώτος στην Pre League Ανδρών και θέλει να κάνει καλό ποδαρικό στο 2024, υποδεχόμενος το Σάββατο (6/1, 4μμ) τον ΑΟ Αιγιαλέων, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Η ομάδα του Αιγίου, είχε ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, τώρα βρίσκεται στην 5η θέση, αλλά είναι ένας ανταγωνιστής, για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Ο στόχος του ΟΦΗ, είναι ξεκάθαρος. Το καθαρό τρίποντο και το 7Χ7, όπως τονίζει ο προπονητής της ομάδας Νίκος Αντωνιάδης.

Οπως λέει ο κόουτς του ΟΦΗ “παίζουμε με μια ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες και χρειάζεται προσοχή. Θέλουμε να συνεχίσουμε μια μια καθαρή νίκη την πορεία μας και θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας, στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς. Δεν χαλαρώσαμε στις γιορτές, καθώς οι παίκτες πήραν άδεια μόνο στις εορταστικές μέρες για να περάσουν με τις οικογένειες τους. Πλέον η σκέψη μας, είναι αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον ΑΟ Αιγιαλέων”.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο, ο ΟΦΗ θα έχει στην διάθεση του και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Μιχάλη Καγιαλή (24/6/2000, 2μμ, κεντρικός), ενώ ο αρχηγός του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης, είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.