Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίσημο του Μολλά στον Ηρόδοτο

Ένα ακόμα ρεπορτάζ του PrimeSport επιβεβαιώνεται καθώς ο νεαρός Αχμέτ Μολλά είναι και πάλι παίκτης του Ηροδότου! 

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και έτσι ο Μολλά θα φοράει φέτος τα κυανόλευκα. 

Η ανακοίνωση:

“Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την επιστροφή του ικανού μεσοεπιθετικού ο οποίος αποτελεί ξανά και επίσημα πλέον μέλος του συλλόγου. Αχμέτ Μολλά καλωσόρισες και πάλι στην οικογένεια του Ηροδότου και στη Νέα Αλικαρνασσο! Ο Αχμέτ γυρίζει σε γνώριμα λημέρια, γνωρίζει τι εστί Ηρόδοτος, του ευχόμαστε υγεία, νίκες και επιτυχίες με τα “μπλε”. Αχμέτ καλώς ήρθες ξανά στη Νέα Αλικαρνασσό!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Αχμέτ Μολλά γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 2000 στο Ηράκλειο. Η φυσική του θέση είναι εξτρέμ, αγωνιζόμενος με την ίδια ευχέρεια τόσο δεξιά, όσο και αριστερά. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 4 ετών στις Ακαδημίες του Εργοτέλη των οποίων ήταν μέλος για 11 ολόκληρα χρόνια μέχρι και τα 15 του.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό Ηρακλείου (Γ’ – Β’ ΕΠΣΗ, 2 χρόνια) και από κει πήρε προαγωγή για τον Ηρόδοτο παίζοντας αρχικά στην Κ19 του συλλόγου (Super League 2, 1 χρόνο) στους Νέους Ηροδότου (Β’ ΕΠΣΗ, 6 μήνες) και στην πρώτη ομάδα του Ηροδότου (Γ’ Εθνική, 1,5 χρόνο,) με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 2.

Ακολούθησε ο δανεισμός του από τον Ηρόδοτο στη Βόννη (Α1 ΕΠΣΗ, 6 μήνες) και στη συνέχεια υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία. Με την ολοκλήρωση της θητείας του έπαιξε μπάλα στην Κέρκυρα φορώντας τη φανέλα της Βολίδας (Β’ ΕΠΣ Κερκυρας, 6 μήνες), πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα και την άνοδο στα μπαραζ στην Α’ ΕΠΣ Κέρκυρας Φέτος ξεκίνησε την σεζόν στον Ποσειδώνα (Α1 ΕΠΣΗ) όπου είχε αρκετές συμμετοχές, μένοντας ελεύθερος πριν από λιγες ημέρες.

*Στη φωτογραφία ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του Ηροδότου Νίκος Καλαντζάκης καλωσορίζει σε γνώριμα λημέρια τον Αχμέτ Μολλά.”