Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ντοριάν Ρούκα: Η εσωτερική μεταγραφή που φέρει τη… σφραγίδα Μαματζάκη

Στην δεύτερη του χρονιά στα Μάλια ο Ντοριάν Ρούκα πραγματοποιεί σεζόν καριέρας.

Με 7 γκολ έκλεισε τον α’ γύρο του πρωταθλήματος, ο Ντοριάν Ρούκα ο οποίος διανύει σεζόν καριέρας στην δεύτερη του χρονιά στον ΠΑΝΟΜ και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Ο «καυτός» Ρούκα μετρά τρία συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα τέσσερις φορές, ενώ με τα τρία από αυτά έχει καταφέρει να δώσει 4 υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα των Μαλίων.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που το καταφέρνει αυτό μέσα στη σεζόν, αφού είχε προηγηθεί η τριάδα αγώνων από τα τέλη Οκτώβρη στις αρχές του Νοέμβρη απέναντι σε Χερσόνησο, Εργοτέλη και Μοχό στους οποίους συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο ΠΑΝΟΜ να συλλέξει 6 βαθμούς.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα γινόντουσαν, αν ο Σταμάτης Μαματζάκης δεν αποφάσιζε να του αλλάξει θέση μέσα στο γήπεδο κι από αριστερό μπακ ή αμυντικό χαφ που αγωνιζόταν κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, να τον προωθήσει στη θέση “10” ή και σε πολλές περιπτώσεις ως εξτρέμ, δίνοντας του την δυνατότητα να αναδείξει τις ικανότητες του και την ποιότητα του στον επιθετικό τομέα.

Ο ίδιος δείχνει να απολαμβάνει το παιχνίδι… μπροστά και αυτό αποδίδει εντός αγωνιστικού χώρου, όπου ο Ρούκα αποτελεί αν όχι τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ΠΑΝΟΜ αυτή τη στιγμή, σίγουρα από τους διακριθέντες έως τώρα, στην σεζόν που διανύουμε.

Στον ΠΑΝΟΜ τρίβουν τα… χέρια τους από ικανοποίηση και μένει να δούμε που θα σταματήσει το κοντέρ για τον ταλαντούχο πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή.