Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέρασε και από την Δαμάστα ο αποτελεσματικός ΑΟΤ!

Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και έφυγε με το διπλό και από την έδρα της Δαμάστας ο ΑΟΤ

Μεγάλο εκτός έδρας τρίποντο για την ομάδα του ΑΟΤυμπακίου που επικράτησε με σκορ 0-3 της Δαμάστας σε ένα παιχνίδι με τρία γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και αρκετές καλές στιγμές εκατέρωθεν.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα στο πρώτο μέρος με τον Παπανδρέου και στην επανάληψη με τους Παραθύρα και πάλι τον Παπανδρέου, ενώ είχε δοκάρι με τον Χαϊντίνι και χαμένο πέναλτι με τον Μεταξάκη. 

Η Δαμάστα είχε δύο τεράστιες διπλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με πρωταγωνιστές τους Λίλο και Κόκκινο χωρίς όμως να βρει κάποιο γκολ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τον ΑΟΤ στο 3′ όταν μετά από κόρνερ ο Λούσι πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής με τον Χατζιδάκη να διώχνει σε νέο κόρνερ εξ’ επαφής!

Τρία λεπτά αργότερα ο Μεταξάκης έφερε την μπάλα στο αριστερό του πόδι και δοκίμασε εκτός περιοχής με τον Χατζιδάκη να είναι πολύ καλά τοποθετημένος και να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 10′ η Δαμάστα είχε τεράστια διπλή ευκαιρία αρχικά με τον Λίλο να κάνιε το σουτ από τα αριστερά με τον Χρήστου να αποκρούει και στην συνέχεια της φάσης ο Γιάννης Κόκκινος έκανε ένα ακόμη σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ από το ύψος της περιοχής!

Μετά από ένα δεκάλεπτο χωρίς κάποια καλή στιγμή σημειώθηκε ένα σουτ του Λίλου εντός περιοχής στο 20′, όμως το τελείωμα του έφυγε ψηλά άουτ παρά τις προϋποθέσεις που είχε.

Στο 25′ ο Παπανδρέου ξέφυγε υπέροχα από τον αντίπαλο του εντός περιοχής, όμως το τελείωμα του ήταν αδύναμο με τον Χατζιδάκη να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μεταξάκης έκανε ένα σουτ εντός περιοχής με τον Χατζιδάκη και πάλι να είναι σωστά τοποθετημένος και να μπλοκάρει την μπάλα.

Λίγο μετά το μισάωρο ο Μεταξάκης απείλησε εκ νέου από αριστερά εντός περιοχής στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 

Στο 36′ η Δαμάστα έχασε νέα διπλή μεγάλη ευκαιρία με τον Λίλο να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ και να βλέπει τον Χρήστου να τον σταματάει, ενώ στην συνέχεια το σουτ του Γιάννη Κόκκινου απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από αμυνόμενο του ΑΟΤ!

Στο 43′ τελικά ήρθε η ώρα για να δούμε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης  μετά από πάσα του Μεταξάκη στον Παπανδρέου, εκείνος τελειώσει εύστοχα την φάση και άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΤ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για οφσάιντ του Μεταξάκη στην φάση του γκολ!

Το τέρμα του ΑΟΤ ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους με το 0-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 61′ έγινε ένα σουτ στην κίνηση από τον Κατσαρό με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ στην πρώτη μεγάλη φάση του δεύτερου μέρους!

Στο 72′ στην κόντρα επίθεση ο Μεταξάκης σούταρε και είδε τον Χατζηδάκη να αποκρούει, όμως στην επαναφορά ο Παραθύρας έκανε το 0-2 με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων!

Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό ο ΑΟΤ κέρδισε και πέναλτι στο 75′ με τον Μεταξάκη!

Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος με τον Χατζηδάκη να το αποκρούει και στην επαναφορά ο Χαϊντίνι σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι!

Τρία λεπτά αργότερα η Δαμάστα φάνηκε απειλητική αλλά το παράλληλο γύρισμα του Ζερβάκη δεν βρήκε αποδέκτη και έτσι πέρασε ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία της Δαμάστας.

Τελικά ο ΑΟΤ έφτασε και σε τρίτο τέρμα όταν με εύστοχο τελείωμα του Παπανδρέου έκανε το 0-3 στην πλάτη της άμυνας!

Στο τέλος δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 0-3 να είναι και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις:

Δαμάστα: Χατζιδάκης, Μηλιαράκης (80′ Φραγκούλης), Διακάκης, Πεταλάκης, Μαυρογιαννακης (80′ Χασουράκης), Κόκκινος Ν., Λίλος (60′ Ζερβάκης), Κόκκινος Α., Κατσαρός, Κόκκινος Γ., Αποστολάκης (70′ Οικονομάκης)

ΑΟΤυμπακίου: Χρήστου, Γερακιός, Δουλγεράκης, Κουρουθιανάκης (89′ Τσακιράκης), Λούσι, Σαβουιδάκης, Στεφανάκης, Παραθύρας (73′ Γρηγοράκης), Μεταξάκης, Παπανδρέου (89′ Νικολιδάκης), Χαϊντίνι