Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Πειστική» νίκη για την Παλιανή απέναντι στα Κανάρια

Κανάρια και Παλιανή επέστρεψαν στη δράση με μία δυνατή αναμέτρηση στο γήπεδο του Μαρτινέγκο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 0-2.

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, παρότι από από την πρώτη έχει περάσει ένας μήνας σχεδόν, πανηγύρισε η Παλιανή που επιβλήθηκε των Καναρίων στην έδρα τους με 2-0, για την 12η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η καλή… μέρα από το πρωί φαίνεται λένε, κάτι που ίσχυσε μόνο για την Παλιανή, αφού με γκολ του Αργυρούδη από το 10ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ.

Οι παίκτες του Στάθη Κορνάρου είχαν μπει «ορεξάτοι» στο ματς και θα μπορούσαν τόσο στο δοκάρι που είχαν με τον Φραγκιαδάκη στο 30′ αλλά και στο χαμένο τετ-α-τετ του Βιτσαρά, λίγα λεπτά αργότερα να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους.

Ό,τι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι συμπαίκτες του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, κατάφερε ο πολύπειρος Μανιαδάκης με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού,αφού με πλασέ δικό του, η Παλιανή έκανε δύο τα τέρματα της, με το 0-2 να παραμένει μέχρι τέλους, σε ένα ματς που είχε τον πλήρη έλεγχο μιας και τα Κανάρια δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν με αξιώσεις σε κανένα σημείο του αγώνα.