Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χωματάς: «Χρέος όλων μας να βοηθήσουμε τον Λαμπάκη»

Σε δεύτερη μοίρα έρχεται το ποδόσφαιρο όταν δίνονται μάχες για την ανθρώπινη ζωή αλλά και όταν χάνονται ζωές σύμφωνα με τον ικανό τεχνικό.

Λίγα πράγματα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είπε στο Primesport.gr ο Δημήτρης Χωματάς, ο οποίος στις δηλώσεις του άφησε το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα, αφού θεώρησε χρέος του να απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας των Ασιτών αλλά και σε εκείνον του Ηρακλείου να στηρίξει τον αγώνα που δίνει ο  Μανώλης Λαμπάκης για να κρατηθεί στη ζωή. Παράλληλα ο ικανός τεχνικός εξέφρασε τα συλλυπητήρια του εκ μέρους όλου του οργανισμού των Ασιτών, στην οικογένεια του αδικοχαμένου γενικού αρχηγού του Ασημίου, Γιώργου Γενιτσαρίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που κέρδισε, συγχαρητήρια και στον Αετό Ανωγείων για την προσπάθεια που κάνανε. Τέλος όμως τα λόγια το ποδόσφαιρο, το οποίο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Όλη η ομάδα των Ασιτών καλούμε τον κόσμο μας αλλά κι ολόκληρου του Ηρακλείου, να υποστηρίξει τον Μανόλη Λαμπάκη, στον δύσκολο αγώνα που δίνει να κρατηθει στη ζωή. Λεπτομέρειες υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο και στα ΜΜΕ και θεωρώ πως είναι χρέος μας να βοηθήσουμε. Επίσης εκ μέρους του Δ.Σ της  ομάδας αλλά και ολόκληρου του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕ Ασιτών εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του γενικού αρχηγού του Ασημίου, Γιώργου Γενιτσαρίδη»