Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρωμανός – Δαμάστα 2-1: Όλα συνέβησαν σε ένα… τρελό 10λεπτο στην Ελιά

Ο Ρωμανός νίκησε με 2-1 τη Δαμάστα σε ένα ωραίο παιχνίδι, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν και τα τρία γκολ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Σε 10 λεπτά συνέβησαν όλα στο ματς, με τον Ρωμανό να παίρνει το προβάδισμα με πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκε η Δαμάστα, με τον Α. Κομνηνό στο 52′, στο 57′ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης από την πλευρά των φιλοξενούμενων, όμως και πάλι η ομάδα του Κώστα Ταβλαδωράκη, κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα και να το κρατήσει μέχρι το τέλος του αγώνα, με κεφαλιά του Μπαλάφα στο 62′.

Έναρξη στην Ελιά, με τη Δαμάστα να είναι εκείνη που απείλησε πρώτη στο παιχνίδι και μάλιστα δις με τους Α. Κόκκινο και Κατσαρό να επιχειρούν σουτ, τα οποία αποδείχθηκαν εύκολη λεία για τον Κασσωτάκη που μπλόκαρε σταθερά. Στο  21′ πρώτη καλή στιγμή για τον Ρωμανό με τον Νοδαρακη να πατάει περιοχή έπειτα από γύρισμα από αριστερά, ωστόσο πρόλαβαν να τον κλείσουν οι αμυντικοί της Δαμάστας και το σουτ του δεν βρήκε εστία, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ που επιχείρησε ο Γιακουμάκης έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 37′ και στην τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του πρώτου μέρους, ο Μαρκόπουλος σούταρε όμως ο Χατζιδάκης μπλοκαρε με διπλή προσπάθεια. Η πρώτη επίσκεψη του Ρωμανού στα καρέ της Δαμάστα στην επανάληψη μετουσιώθηκε σε γκολ, αφού ο Ανυφαντάκης κέρδισε πέναλτι και ο Α. Κομνηνός εκτέλεσε ψύχραιμα γράφοντας το 1-0, με τις διαμαρτυρίες ωστόσο από την πλευράς των φιλοξενούμενων να είναι έντονες για την απόφαση του ρέφερι.

Η χαρά των γηπεδούχων ωστόσο δεν κράτησε πολλή ώρα, αφού στο 57′ ο Ανδρέας Κόκκινος τροφοδότησε τον Νίκο Κόκκινο ο οποίος με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κασσσωτάκη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Τρελός ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος με τον Ρωμανό, να παίρνει και πάλι το προβάδισμα στο 62′. Ο Μαυρομάτης εκτέλεσε κόρνερ και βρήκε τον Μπαλάφα, ο οποίος στην προώθηση του από την άμυνα έβαλε μπροστά και πάλι στο σκορ το συγκρότημα του Κώστα Ταβλαδωράκη, με κεφαλιά που βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει στο βάθος της εστίας.

Στο 67′ ο Κεφαλογιάννης δοκιμάσε να φέρει ξανά το παιχνίδι σε ισορροπία και πάλι, όμως η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία της Δαμάστας για την ισοφάριση, χάθηκε από τον παίκτη που τον αντικατέστησε, τον Ρουμπάκη ο οποίος από θέση τετ-α-τετ έστειλε τη μπάλα άουτ στο 83′.

Στο 85′ ο Ρωμανός πέτυχε ένα τρίτο τέρμα, όμως ακυρώθηκε αφού ο σκόρερ Α. Κομνηνός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με τον Ρωμανό να πανηγυρίζει τη νίκη με 2-1.

 

Συνθέσεις:

Ρωμανός: Κασσωτάκης, Μπαλάφας, Παρτάλης, Παχάκης (88′ Λαζανάκης), Ανυφαντακης (77′ Κάββαλος), Μαυρομάτης, Γιακουμάκης, Μαρκόπουλος, Νοδαράκης (62′ Κεφάκης), Κρανιωτάκης (62′ Ι. Κομνηνός), Κομνηνός Α. (88′ Ζαμίδης)

Δαμάστα: Χατζιδάκης, Διακάκης, Πεταλάκης, Μαυρογιαννάκης (70′ Αποστολάκης), Κόκκινος Ν., Μηλιαράκης (87′ Χασουράκης), Ζερβάκης, Κόκκινος Α. (87′ Κωστάκης)., Κεφαλογιάννης (70′ Ρουμπάκης), Κατσαρός, Λίλος (46′ Γ. Κόκκινος)