Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Αυτόχειρας” ο Ηρόδοτος – Φοβερή εμφάνιση από τον Καρλή που “κατέβασε” τα ρολά!

Ισοπαλία σαν… ήττα για τον Ηρόδοτο – Φανταστική εμφάνιση Καρλή

Ένα παιχνίδι που έμοιαζε ότι ήταν δικό του δεν κατέληξε τελικά στα χέρια του Ηροδότου καθώς η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη παρά τις πάρα πολλές ευκαιρίες ου δημιούργησε πέτυχε μόλις ένα γκολ και αυτό δεν ήταν αρκετό να της δώσει την νίκη κόντρα στον Ποσειδώνα. ο οποίος το πάλεψε, πίστεψε ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα και στο τέλος τα κατάφερε κρατώντας τον σημαντικό βαθμό με το 1-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ηρόδοτος άνοιξε το σκορ. με το… καλημέρα καθώς μόλις στο 2′ μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια του Χίντρι από δεξιά και ωραίο ξαφνικό σουτ, η μπάλα κατέληξε στην κλειστή αριστερή γωνία του Καρλή που αιφνιδιάστηκε και έτσι έγινε το 0-1 για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού!

Στο 9′ ο Ηρόδοτος ζήτησε πέναλτι σε κεφαλιά – πάσα από αριστερά του Βεζιρτζόγλου στον Τσαμαντιώτη, που τσίμπησε τη μπάλα και δέχθηκε το μαρκάρισμα από αντίπαλο μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής όμως έδειξε παίζεται.

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Νάκα από δεξιά, έκανε το πλασέ στην κίνηση από Βεζιρτζόγλου, η μπάλα κατευθύνονταν στην κενή εστία, όμως έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Μαυράκης!

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο χάθηκε στο 23′ όταν ο Γαρεφαλάκης πίεσε τον Καρλή, ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα έκανε λάθος, κέρδισε ο μεσοεπιθετικός του Ηροδότου, έκανε το πλασέ από αριστερά μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι!

33′ Όμορφη σέντρα Νάκα από δεξιά, κεφαλιά Βεζιρτζόγλου, έσωσε ο Καρλής.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους χάθηκε στις καθυστερήσεις για τον Ηρόδοτο και πάλι όταν μετά 

από όμορφη ατομική προσπάθεια του Μουρτζάκη και άνοιγμα αριστερά για τον Γαρεφαλάκη που έκανε τη σέντρα, κεφαλιά – πάσα Χίντρι, νέα κεφαλιά Βεζιρτζόγλου και έσωσε με κεφαλιά – διώξιμο ο Μαυράκης με αποτέλεσμα το 0-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ηρόδοτος απείλησε εκ νέου με τον Τσαμαντιώτη να δίνει ωραία για τον Χίντρι που έκοψε όμορφα από δεξιά στον Βεζιρτζόγλου, που έκανε το πλασέ από το δεύτερο δοκάρι με την μπάλα να φεύγει έξω!

Στο 52′ μετά από όμορφη ενέργεια του Γαρεφαλάκη από αριστερά και γύρισμα στον Βεζιρτζόγλου, εκείνος πλάσαρε και έδιωξε με τα πόδια ο Καρλής!

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι που ήταν συνεχώς στην επίθεση απείλησαν ξανά μετά από λάθος του Καρλή, ο Χίντρι από δεξιά άλλαξε αριστερά για τον Γαρεφαλάκη που σούταρε δυνατά και διαγώνια, η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Ποσειδώνα.

Στο 56′ όμως κόντρα στην ροή του ματς ο Ποσειδώνας κατάφερε να ισοφαρίσει!

Ο Μαγάκης Ν. “έκλεψε” από δεξιά και με φανταστικό πλασέ ” κρέμασε” τον Ζαφείρη για το 1-1!

Δύο λεπτά μετά ο Ηρόδοτος προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και να πάρει εκ νέου το προβάδισμα όταν μετά από κεφαλιά – πάσα του Μαγάκη και πλασέ του Βεζιρτζόγλου από αριστερά μέσα στην περιοχή, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καρλή.

Στο 63′ οι γηπεδούχοι απείλησαν και για την ανατροπή όταν μετά από φάουλ του Μαυράκη και μονοκόμματο σουτ του Μαγάκη Ν. από δεξιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα πέρασεπάνω από τα δοκάρια του Ζαφείρη.

Στο 77′ μετά από όμορφη προσπάθεια και σέντρα του Γιαννικάκη από δεξιά, ο Γαρεφαλάκης έπιασε την κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι, όμως μπλόκαρε ο Καρλής.

Τέσσερα λεπτά μετά έπειτα από συστημένη σέντρα του Χίντρι από αριστερά και κεφαλιά Βεζιρτζόγλου στην κίνηση, ο Καρλής με εντυπωσιακή απόκρουση έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ!

Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς άνηκε και πάλι στον Ηρόδοτο στο 84′ όταν μετά από σέντρα του Γαρεφαλάκη από δεξιά, κάπου κόντραρε η μπάλα, όμως δεν αιφνιδίασε τον φανταστικό Καρλή, ο οποίος έδιωξε την μπάλα και κράτησε το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα καθώς δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού με τον Ηρόδοτο να χάνει ένα παιχνίδι που έμοιαζε δικό του λόγω της αστοχίας του, του φανταστικού Καρλή αλλά και του μαχητικού Ποσειδώνα που δεν τα παράτησε ποτέ.

Συνθέσεις:

Ποσειδώνας: Καρλής, Ανδρεαδάκης, Αποστολάκης, Μαυράκης, Σωμαράκης, Ασλαμαντζίδης, Σαϊτάκης, Παπουτσιδάκης, Μαγάκης, Κιουπάκης, Καρτσάκης

Ηρόδοτος: Ζαφείρης, Μπάμπης (62′ λ.τρ. Γιαννικάκης – 83′ λ.τρ. Μόλλα), Κανδηλάκης, Μουρτζάκης, Μαγάκης Ν. (70′ Σμαραγδάκης), Τριάντης (76′ Ξηρός), Νάκας, Βεζιρτζόγλου, Χίντρι, Γαρεφαλάκης, Τσαμαντιώτης