Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νικηφόρο «ποδαρικό» στο 2024 για το Ασήμι

Το Ασήμι δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα και νίκησε 4-0 τον Αετό Ανωγείων.

Οι «κυανόλευκοι», στο πρώτο ματς πρωταθλήματος για το 2024, ήταν… αυτοί που έπρεπε και πήραν το «τρίποντο», αφού ήταν πιο αποτελεσματικοί από τον αντίπαλο τους, που δεν κατάφερε να βάλει… δύσκολα στο σύνολο του Νίκου Φανουράκη.

Η αναμέτρηση, μάλιστα, ξεκίνησε ιδανικά για τους νικητές, καθώς μόλις στο 5’ ο Ψωμάς κέρδισε πέναλτι, το οποίο «μετέτρεψε» σε γκολ ο Ρεμούνδος, ενώ λίγο αργότερα είχαν κάποιες καλές στιγμές, χωρίς, πάντως, να βρίσκουν το «δρόμο» προς τα δίχτυα.

Στην επανάληψη το Ασήμι ήταν ακόμη πιο καταιγιστικό και είχε σε μεγάλη μέρα τον Χασουράκη, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του. Συγκεκριμένα, σημείωσε τρία τέρματα, στο 55’, στο 80’ και στο 85’.

Ασήμι: Βασιλάκης, Μήτρου (75’ Αβανίδης), Βαρδάκης (75’ λ.τρ. Φωτάκης), Ξαγοραράκης (25’ λ.τρ. Χατζηπαυλίδης), Αντωνάκης, Χατζάκης, Γιοτοπούλι, Ψωμάς (65’ λ.τρ. Φουντουλάκης), Πρίφτης (75’ Χατζηκωνσταντίνου), Χασουράκης, Ρεμούνδος.

Αετός Ανωγείων: Σκουραδάκης, Γ. Κονιός, Κρητικός, Κυριακάκης (30’ λ.τρ.) Παπαδομιχελάκης), Χανιωτάκης, Ζωνάκης, Μ. Κλάδος, Αγγελής, Καταρτζής (85’ Κωνσταντινίδης), Οικονομάκης, Δρίτσας (85’ Χ. Κλάδος).