Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Περιζήτητος” ο Κεραλάκης!

Πολύ δυνατό όνομα στις μεταγραφές ο Αετός Κεραλάκης

Σε ελάχιστες ώρες η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώνεται.

Ένας ποδοσφαιριστής που “έπαιξε” στις προτιμήσεις και τις αναζητήσεις αρκετών ομάδων δεν είναι άλλος από τον Αετό Κεραλάκη. 

Ο νεαρός αλλά ιδιαίτερα ικανός μεσοεπιθετικός του ΠΟΑ βρέθηκε παρά το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί αρκετά με την ομάδα του Ατσαλένιου στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Η εξαιρετική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στον Κεραυνό μαζί με την πολύ καλή του δουλειά και την προσήλωση που δείχνει στις προπονήσεις του ΠΟΑ τον έχουν κατατάξει σε ένα από τα πιο “δυνατά” ονόματα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Βέβαια επειδή ο νεαρός ποδοσφαιριστής υποφέρει από έναν τραυματισμό δεν θα πάρει μεταγραφή και θα αργήσει να αγωνιστεί στον ΠΟΑ καθώς έχει ακόμη τουλάχιστον δύο μήνες αποθεραπείας.

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Α1 που είδαν στο πρόσωπο του μία πολύ καλή λύση για την επιθετική τους λειτουργεία.

Πάντως η πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες αποδεικνύεται με το ότι οι ποδοσφαιριστές τους ακόμη και χωρίς να έχουν πάρει πάρα πολύ χρόνο συμμετοχής αποτελούν πόλο έλξης για αρκετές ομάδες του τοπικού.