Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έβαλε στοπ στις Ασίτες με εμφατικό τρόπο ο Άγιος Δημήτριος!

Τέλος σε ένα σερί έξι νικηφόρων αγώνων των Ασιτών και μάλιστα με εμφατικό τρόπο έβαλε ο Άγιος Δημήτριος επικρατώντας με 0-3 για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ (2ος Όμιλος).

Παπουτσιδάκης, Παπαδάκης και Μιχελακάκης τα γκολ για τους φιλοξενούμενους, με τις Ασίτες να έχουν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν σε 1-1, με χαμένο πέναλτι του Ζαχάρη Κοπιδάκη στο 65′.

Στο 16′ μετά από κάθετη πάσα του Μιχελακάκη, ο Βιτσαξάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για ν’ ανοίξει το σκορ.

Στο 20′ το διαγώνιο σουτ του Μπελαδάκη έφυγε άουτ, με τις Ασίτες να απαντούν λίγο αργότερα με σουτ του Ρουμπάκη που κατέληξε εκτός εστίας.

Στο 28′ ο αειθαλής Θοδωρής Νταουσιάνης πέρασε εντός αγωνιστικού χώρου και λίγα λεπτά από τα δικά του πόδια προήλθε το 0-1 από τον Παπουτσιδάκη, ο οποίος με κοντινή προβολή έγραψε το 0-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου στο ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα σουτ του Παπαδάκη που έφυγε άουτ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση οι Ασίτες κέρδισαν πέναλτι.

Ο Ζαχάρης Κοπιδάκης ανέλαβε την εκτέλεση με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 70′ ήρθε το δεύτερο γκολ του Αγίου Δημητρίου, με τον Μπελαδάκη να σεντράρει και τον Παπαδάκη στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων να πλασάρει τον Πενταράκη κάνοντας δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 74′, με τον Μιχελακάκη να το πραγματοποιεί έπειτα από σέντρα του Μπελαδάκη.

Ασίτες (Δημήτρης Χωματάς): Πενταράκης, Ρουμπάκης, Αναστασάκης, Παρασύρης, Τριανταφύλλου, Παρασύρης Γ.Μ, Πλουμής, Μουντράκης, Ρουμπάκης, Κοπιδάκης, Μανωλιτσάκης

Αγ. Δημήτριος (Σταμάτης Τζιώτης): Γαλανάκης, Βιτσαξάκης, Σηφάκης, Σερλιδάκης, Παπουτσιδάκης, Μπελαδάκης, Αεράκης, Παπαδάκης, Μάτσας, Μιχελακάκης