Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θλίψη στον Κόροιβο για τον θάνατο της 59χρονης Μαρίας – Η ανακοίνωση του Δ.Σ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία των Αγ. Παρασκιών και των στο άκουσμα της είδησης του θανάτου, της Μαρίας Καραμανιά – Αυγουστάκη, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Λυγαριά. Διαβάστε την ανακοίνωση του Κοροίβου.

Θρήνος στις Αγ. Παρασκιές για τον θάνατο της 59χρονης, Μαρίας Καραμανιά-Αυγουστάκη η οποία έχασε πρόωρα και άδικα της ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, που έγινε στη Λυγαριά.

Η διοίκηση του Κοροίβου με ανακοίνωση που εξέδωσε, εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια της αδικοχαμένης συγχωριανής τους, καθώς και ευχές για ταχεία ανάρρωση στο 21 μηνών εγγόνι της θανούσας, που επέβαινε στο μοιραίο όχημα.

«Το Δ.Σ και η ομάδα του Κοροίβου θρηνεί τον χαμό της αγαπημένης μας συγχωριανής, Μαρίας Καραμανιά – Αυγουστάκη που έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της, καθώς και τις θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση στον 21 μηνών εγγόνι της, που δίνει τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζώη. Να έχετε κουράγιο και δύναμη.»