Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αλ. Παρντιού: “Θα έχει κίνητρο ο ΟΦΗ με τον νέο του προπονητή “

Για το ματς του Άρη με τον ΟΦΗ μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports.gr ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” της Θεσσαλονίκης Άλαν Παρντιού. 

Για την κατάσταση της ομάδας του και τις στατικές φάσεις που αποτελούν ένα πρόβλημα: 

“Από την ημέρα που είμαι εδώ δεν έχω αλλάξει και πολλά πράγματα σε ότι αφορά τις στατικές φάσεις , δουλεύω όπως δούλευα και στην Αγγλία. Το θέμα είναι ότι πέρα από την οργάνωση που υπάρχει στις στημένες φάσεις σημαντικό ρόλο παίζει και η ατομική ευθύνη του κάθε παίκτη. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό για παράδειγμα είχαμε ένα πρόβλημα επικοινωνίας στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Στα δύο τελευταία παιχνίδια όμως έχουμε γίνει πιο συμπαγής υπάρχει καλύτερη αμυντική συμπεριφορά αν και υπάρχει ένα ζήτημα στις στημένες φάσεις έχουμε εντοπίσει τι δεν πάει καλά και θα το διορθώσουμε”.

Για τους τραυματίες ενόψει ΟΦΗ: 

“Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμοι οι τραυματίες αλλά είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψουν. Κάποιους από αυτούς θα τους έχω στην ενδεκάδα και κάποιους στον πάγκο αλλά για τον Καμάτσο είναι δύσκολο. Κάνουμε καλή δουλειά πάντως πάνω σε αυτό το κομμάτι”. 

Για το ματς που ακολουθεί με τον ΟΦΗ και το αν του αλλάζει τα πλάνα το ότι θα βρίσκεται ένας νέος προπονητής στην κρητική ομάδα: 

“O ΟΦΗ έρχεται με ενα καινούργιο προπονητή που τον ξέρω από την Λουντογκόρετς και αυτό δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες του ΟΦΗ, αλλά έχουμε και εμείς το δικό μας κίνητρο. Αυτό που θέλω εγώ είναι να είμαστε σίγουροι και ασφαλείς μεσοαμυντικά και συμπαγείς, και από εκεί και πέρα να δείξουμε την βελτίωση που περιμένω και εγώ και οι φίλαθλοι μας στο επιθετικό κομμάτι και πιστεύω ότι θα το κάνουμε”.