Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγχωτική πρόκριση από τη… βούλα για τον Ηρόδοτο!

Ο Ηρόδοτος πήρε μία αγχωτική πρόκριση στην έδρα του αξιόμαχου Ασημίου και συνεχίζει την πορεία του στο Κύπέλλο ΕΠΣΗ.

Στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού προκρίθηκε ο Ηρόδοτος, επικρατώντας 0-1 του αξιόμαχου Ασημίου, που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε ποτέ να απαντήσει στο γκολ-πέναλτι του Φραγκουλάκη, χάρη στο οποίο οι παίκτες του Βασίλη Κρασανάκη πήραν τη νίκη.

Η πρώτη φάση του αγώνα άνηκε στον Ηρόδοτο, όταν μετά από κάθετη του Φραγκουλάκη, ο Χίντρι άνοιξε το κοντρόλ με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Βασιλάκης.

Νικητής ωστόσο στην επόμενη μονομαχία των δύο παικτών βγήκε ο Χίντρι, καθώς ο τερματοφύλακας του Ασημίου ανέτρεψε τον επιθετικό του Ηροδότου και ένα λεπτό αργότερα ο Φραγκουλάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 38′ η πρώτη αξιόλογη φάση στο ματς για το Ασήμι, με τον Ρεμούνδο να σουτάρει και τον Ζαφείρη να μπλοκάρει.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Φραγκουλάκης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Τριάντη. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μεγάλη ευκαιρία για το Ασήμι.

Ο Χασουράκης μπήκε από αριστερά στην περιοχή και πλάσαρε στην κλειστή γωνία, έσωσε με τα πόδια ο Ζαφείρης, με το 0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τριάντης είχε σπουδαία ευκαιρία ώστε να κάνει δύο τα τέρματα τυο Ηροδότου, ωστόσο την απώλεσε καθώς έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βασιλάκη.

Στο 65′ το Ασήμι άγγιξε την ισοφάριση. Από φάουλ του Χασουράκη, ο Σαριδάκης πήρε την κεφαλιά, με τον Ζαφείρη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και ν’ απομακρύνει.

Στο 70′ διαμαρτυρίες από πλευράς Ασημίου για πέναλτι σε πτώση του Ρεμούνδου, ο Βισκαδούρος είπε παίζετε.

Στο 79′ ευκαιρία για τον Ηρόδοτο, με τον Τριάντη να εκτελεί το κόρνερ, ο Γαρεφαλάκης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας για λίγο τη μπάλα άουτ, ενώ ακολούθησε μία ακόμα κεφαλιά του Κανδηλάκη στο 86′ που είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 89′ χρειάστηκε να επέμβει ο Ζαφείρης για να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, ενώ χρειάστηκε και η συμβολή του βοηθού Δασκαλάκη για να ακυρωθεί ως οφσάιντ το γκολ του Ρεμούνδου στο 90′. Στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι, με τον Ηρόδοτο να παίρνει μία αγχωτική πρόκριση.

 

Ασήμι (Νίκος Φανουράκης): Βασιλάκης, Αντωνάκης, Ζοτοπούλι, Φωτάκης, Χατζηπαυλίδης, Φουντουλάκης, Χασουράκης, Ρεμούνδος, Χατζάκης (46′ Μακράκης), Πρίφτη

Ηρόδοτος (Βασίλης Κρασανάκης): Ζαφείρης, Κανδηλάκης, Μουρτζάκης, Μπάμπης, Γιαννικάκης, Μαγάκης, Ξηρός, Φραγκουλάκης (42′ λ.τ  Τριάντης), Μολλά, Χίντρι, Τσαμαντιώτης