Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ανεβαίνει με «Ρούμε» η Μινωική, 2-0 τον Ποσειδώνα!

H Μινωική αν και δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Ποσειδώνα κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-0 στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Απόλυτος πρωταγωνιστής, ο αρχηγός της, Παναγιώτης Ρουμελιώτης που με δύο γκολ (52′, 85′) στην επανάληψη οδήγησε την ομάδα του εκ τους ασφαλούς, παρότι ο Ποσειδώνας ήταν ανταγωνιστικός σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για το συγκρότημα του Γιάννη Χατζησεβαστού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ισορροπημένο παιχνίδι στο Πανεπιστήμιο με τη Μινωική να έχει δύο ευκαιρίες μέχρι τα μέσα του πρώτου μέρους για ν’ ανοίξει το σκορ.

Αρχικά στο 12′ από σουτ του Καραντινάκη η μπάλα κόντραρε πήρε πορεία προς το τέρμα, αλλά κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Καρλή, ενώ στο 23′ ο Περογαμβράκης απείλησε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ανδρεαδάκη, χωρίς ευτυχή κατάληξη.

Οι φάσεις που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο α’ ημίχρονο δεν μετουσιώθηκαν σε ένα τέρμα, σε αντίθεση με το δεύτερο, όπου κατάφερε νωρίς-νωρίς να πάρει το προβάδισμα.

Στο 48′ ο Ρουμελιώτης σούταρε ελάχιστα άουτ, όμως ήταν πιο εύστοχος στη φάση του 52′ όπου μετά από πάσα του Περογαμβράκη έγραψε το 1-0 μέσα από την περιοχή.

Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους κλασική ευκαιρία άγγιξαν την ισοφάριση. Ο Μαγάκης που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Μινωική στον Ποσειδώνα, εκτέλεσε κόρνερ με τον Ασλαματζίδη να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στη συμβολή των δοκών του Αμπατζή.

Στο 62′ ήταν η σειρά της Μινωική να σημαδέψει το δοκάρι. Από πάσα του Ανδρεαδάκη, ο Σταυρουλάκης έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει πάνω στον Μαυράκη και να καταλήγει στο δοκάρι του Καρλή.

Η Μινωική έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος και στη φάση του 74′ με τον Περογαμβράκη να αναγκάζει τον Καρλή να διώξει με τις γροθιές, ενώ ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα επενέβη σωτήρια δύο λεπτά αργότερα, αποκρούοντας με τα πόδια την προσπάθεια του Σταυρουλάκη.

Παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά, η “Μπάρτσα” κατάφερε με τον Ρουμελιώτη και πάλι να εξασφαλίσει το τρίποντο στο 85′, με τον αρχηγό της Μινωικής να νικά τον Καρλή με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Μινωική (Γιάννης Χατζησεβαστός): Νεόπουλος (46′ Αμπατζής), Ψαρράς, Στακάκης, Καστελλιανάκης (77′ Τζεβαμπίνας), Καραντινάκης, Σταυρακάκης, Καραντινάκης, Κουρουγκιαβούρης Μ, Περογαμβράκης, Ανδρεαδάκης (71′ Καρανικολάου), Ρουμελιώτης

Ποσειδώνας (Σάκης Γεωργόπουλος): Καρλής, Σωμαράκης, Ανδρεαδάκης, Μαυράκης, Παπουτσιδάκης (57′ Βραχασωτάκης), Ασλαματζίδης, Σαϊτάκης, Κιουπάκης, Καρτσάκης, Μαγάκης, Μπλουσάι (71′ Σμαραγδάκης)