Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένα βήμα πιο κοντά ο ΑΟΤ, πέρασε αλώβητος και από το Πανεπιστήμιο

Ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί και το επιβεβαίωσε ο ΑΟΤ επικρατώντας 1-4 του Ποσειδώνα για την 21η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Νικόλας Σουτζής τον παρέταξε με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, ο ΑΟΤ όπως φαίνεται στο τελικό σκορ, δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει του Ποσειδώνα και να συνεχίσει την πορεία του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μόλις στο 5′ ο Μεταξάκης άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΤ, για να έρθει ο… διόσκουρος του στην επίθεση Παπανδρέου, να σκοράρει στο 12′ με πανομοιότυπο τρόπο και σουτ μέσα από την περιοχή για το 2-0.

Στο 21′ ο Μεταξάκης έκανε τρία τα τέρματα του ΑΟΤ, ενώ το 4-0 έγινε από ένα όχι και τόσο δεινό σκόρερ, τον Μάρκο Μεϊρέλες, ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να πάει χαμένη, βρίσκοντας τα αντίπαλα δίχτυα, για να διαμορφώσει το σκορ ημιχρόνου στο 28′.

H μισή δουλειά και παραπάνω είχε γίνει για τον ΑΟΤ από το πρώτο ημίχρονο, ο Νικόλας Σουτζής πραγματοποίησε μέχρι και αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα, για να φρεσκάρει την ενδεκάδα, δίνοντας ανάσες σε βασικούς παίκτες και παράλληλα την ευκαιρία σε μικρούς σε ηλικία  ποδοσφαριστές να δείξουν την αξία τους.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ποσειδώνα να πάρει μέτρα στο γήπεδο και εν τέλει να διαμορφώσει το τελικό 4-1 με τον Σμαραγδάκη λίγα λεπτά πριν τη λήξη.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Σάκης Γεωργόπουλος): Καρλής, Σωμαράκης, Ανδρεαδάκης, Μαυράκης, Κουρλετάκης, Ασλαματζίδης, Σαϊτάκης (65′ Μητρογιαννόπουλος), Κιουπάκης (46′ Τζορμπατζάκης), Καρτσάκης (80′ Σμαραγδάκης), Μαγάκης (80′ Βλαχάκης), Μπλουσάι (46′ Ταμιωλάκης)

ΑΟΤ (Νικόλας Σουτζής): Χρήστου (60′ Γρηγοράκης), Δουλγεράκης, Στεφανάκης (65′ Κουρτάκης), Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Παπανδρέου (46′ Νικολιδάκης), Μεταξάκης (46′ Καδιανάκης), Σαμούσκα (60′ Τζωρτζακάκης), Γερακιός, Αριστεινίδης