Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με “χρυσό” σκόρερ τον Βαρούχα στις καθυστερήσεις “απέδρασαν” από τις Ασίτες τα Δειλινά!

Πολύ μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις για τα Δειλινά

Με γκολ του Βαρούχα στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων τα Δειλινά κατάφεραν να πανηγυρίσουν ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό διπλό στην έδρα των Ασιτών με σκορ 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Ψωμά μόλις στο 2′  με τον Πεντραράκη να αποκρούει.

Στο 18′ ο Βαρούχας απείλησε με το σουτ να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι και αφού ούτε ο Κοπιδάκης στην μεγάλη φάση των Ασιτών από θέση τετ-α-τετ δεν κατάφερε να σκοράρει το 0-0 έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα της ανάπαυλας.

Στην επανάληψη τα Δειλινά είχαν τρεις – τέσσερις καλές στιγμές με τους Βαρούχα και Χριστοφή ως κύριες επιθετικές απειλές, ενώ οι Ασίτες απείλησαν με το απευθείας κόρνερ του Ρουμπάκη.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Βαρούχα και να φύγουν με το διπλό από την έδρα των Ασιτών με σκορ 0-1!

Συνθέσεις:

Ασίτες: Πενταράκης, Παρασύρης Μ., Μανωλιτσάκης (80′ Ρουμπάκης Μ.), Πλουμής, Σφακιανάκης (60′ Κοπιδάκης Γ.), Τριανταφύλλου, Παρασύρης Β. Μουντράκης, Ρουμπάκης Κ., Κοπιδάκης Ζ. Λιανδράκης (65′ Θεοχαράκης)

Δειλινά: Αμπράμοβ, Στοιχειός, Χριστοφής, Χεράκης, Σιαπλαούρας, Γεωργιάδης, Βαρούχας, Γιακουμάκης, Ψωμάς, Παπουτσάκης, Ροβιθάκης