Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ματσάρα στο Ατσαλένιο με μεγάλο νικητή τον Άγιο Δημήτριο!

Πέντε τέρματα και το τρίποντο στον Άγιο Δημήτριο στο Ατσαλένιο

Ο Άγιος Δημήτριος προηγήθηκε με δύο τέρματα στο ημίχρονο είδε τον Κεραυνό να τον ισοφαρίζει, ενώ παράλληλα έμεινε και με δέκα παίκτες όμως βρήκε άμεσα το 2-3 και έφυγε με το μεγάλο διπλό από το Ατσαλένιο!

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Παπαδάκης (2) και Μιχελακάκης, ενώ για τον Κεραυνό σκόραρε δις ο Μαυρογιαννάκης.

Στο πρώτο μέρος ο Άγιος Δημήτριο μέσα σε διάστημα 8 λεπτών κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα δύο τερμάτων με δύο γκολ του Παπαδάκη!

Αρχικά στο 32′ με πλασέ και στην συνέχεια στο 40′ και πάλι με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Κεραυνός ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι μόλις στο 47′ που έκανε ο Γαλανάκης και την εκτέλεση ανέλαβε για τους γηπεδούχους ο Μαυρογιαννάκης διαμορφώνοντας το 1-2, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό στην συνέχεια μετά την εκτέλεση ο Γαλανάκης χτύπησε τον Μαυρογιαννάκη που πήγε να πάρει την μπάλα για να πάει γρήγορα στην σέντρα και έτσι αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για ένα ολόκληρο ημίχρονο!

Ο Κεραυνός κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω και να κάνει το 2-2 στο 75′ και πάλι με τον Μαυρογιαννάκη με σουτ εκτός περιοχής, όμως η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις για δύο λεπτά καθώς στο 77′ ο Άγιος Δημήτριος πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Μιχελακάκη με εντυπωσιακό γκολ καθώς σημειώθηκε με ψαλιδάκι!

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 2-3 να είναι το τελικό σκορ στο ματς.

Συνθέσεις:

Κεραυνός: Κοκαράκης Β., Ζωάκης, Κουμάκης, Προβατάς, Κοκαράκης Γ., Μαυρογιαννάκης, Καλογιαννάκης Φ., Χριστοδουλάκης, Χουστουλάκης, Καλογιαννάκης Σ., Δρακάκης

Άγιος Δημήτριος: Γαλανάκης Γ., Γαλανάκης Μ.,Σερλιδάκης, Μάτσας, Παπουτσιδάκης, Απλαδάς, Αεράκης, Παπαδάκης, Μιχελάκης, Βιτσαξάκης, Σακλαμάκης